arifa19 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 14 Kasım 2012 #1 Arkadaşlar aynı okulun kablosuz ağına kendi pc ile bağlanırken başka pc ile tarayıcıda airteis in şifre sayfası açılıyor... sorun nerede olabilir....
Arkadaşlar aynı okulun kablosuz ağına kendi pc ile bağlanırken başka pc ile tarayıcıda airteis in şifre sayfası açılıyor... sorun nerede olabilir....
arifa19 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 14 Kasım 2012 #3 elle vermeyide denedim otomatik te verdim bağlanmıyor... kablosuz bağdaştırıcı erişim noktası sorunu hatası veriyor... google den araştırıyorum ama çözümler olmadı...
elle vermeyide denedim otomatik te verdim bağlanmıyor... kablosuz bağdaştırıcı erişim noktası sorunu hatası veriyor... google den araştırıyorum ama çözümler olmadı...
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 14 Kasım 2012 #4 Modem restart yaptınız mı? Yapmadıysanız deneyin. Arada herhangi bir switch veya AP varsa bunları da restart edin.
Modem restart yaptınız mı? Yapmadıysanız deneyin. Arada herhangi bir switch veya AP varsa bunları da restart edin.
arifa19 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 14 Kasım 2012 #5 hasari hocam deneyeceğim şimdi....Modem de switch ikiside var...
Çağrı1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 7 Mart 2013 #6 okula yeni meb hattı alındı modemi görüyor etkileşimli tahtalar şifreyi yazıyorum bağlanmıyor yardım bir zahmet
okula yeni meb hattı alındı modemi görüyor etkileşimli tahtalar şifreyi yazıyorum bağlanmıyor yardım bir zahmet
osiris Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,113 7 Mart 2013 #7 modem ip verememiştir. ip'leri otomatik aldırın ve modemi kapatıp açın