kablosuz bağdaştırıcı sorunu

Kodla Büyü

the_joker

Aktif Üye
1 hafta önce toshiba laptop aldım evde kablosuz kullanıyorum fakat bilgisayar kablosuz ağa 2 dk bağlanıo sonra kablosuz bağdaştırıcı hatası verio ve nete giremiorum ağ olduğu halde sizce problem neden kaynaklanıor. sürücüler güncell ama neden böyle oluo anlamadım

Kablosuz bağdaştırıcı hatası derken? Tam hatayı ekiyle birlikte ekrana verirseniz yardımcı olmaya çalışırım hocam?

Hocam hatayı tam olarak anlatmanız lazım...

Bu üçgen olup duruyorsa hatla ilgili bir durum...

Bağlantı sürekli kopup tekrar geliyorsa yine hat veya sürücü ile ilgili bir problem.

Modemi yeni kurduysan bir ayar var o yanlış olunca düşüp duruyor bu da benim başıma geldi.

Ama senin yerinde olsam önce 444 03 75 i arayıp bi hattı kontrol ettiririm

hocam biz evde iki kişi kullanıoruz neti ikimizde kablosuz ağı kullanıoruz arkadaşta böle bişi olmuo benm bilg.da ha bire internet gidio yani şu üçgen varya o oluo iştee şuan netteyim ama 2 dk sonra gidecek öle oluo hep en fazla 5dk nete bağlanıo sonra üçgen çıkıo kablosuzu açıp bağlantıyı kesiorum sonra tekrar açıorum tekrar gelio net

the_joker' Alıntı:
hocam biz evde iki kişi kullanıoruz neti ikimizde kablosuz ağı kullanıoruz arkadaşta böle bişi olmuo benm bilg.da ha bire internet gidio yani şu üçgen varya o oluo iştee şuan netteyim ama 2 dk sonra gidecek öle oluo hep en fazla 5dk nete bağlanıo sonra üçgen çıkıo kablosuzu açıp bağlantıyı kesiorum sonra tekrar açıorum tekrar gelio net
Hocam sırasıyla;

1) Güvenlik duvarını etkisiz hale getirip deneyin, olmazsa

2) Bilgisayarınıza ağ adresi atanmadığı için siz ağ adresinizi elle atayın. (192.168.1.2 gibi), olmazsa

3) Combofix isimli programı kurup deneyin, olmazsa

4) Vista ya da Windows 7 kullandığınız için WLAN driver'ı otomatik olarak işletim sisteminiz yüklemiş ise driver'ı komple kaldırıp elle tekrar kurun.

yasarsahbaz' Alıntı:
the_joker' Alıntı:
Hocam sırasıyla;

1) Güvenlik duvarını etkisiz hale getirip deneyin, olmazsa

2) Bilgisayarınıza ağ adresi atanmadığı için siz ağ adresinizi elle atayın. (192.168.1.2 gibi), olmazsa

3) Combofix isimli programı kurup deneyin, olmazsa

4) Driver'ı komple kaldırıp tekrar kurun.

:alkis:

Yeterli fazla yorum yapmaya gerek yok.

Bunlar da olmazsa da bilgisayarı değiştirelim :D

Geri