Kablosuz görüyor bağlanmıyor

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okuldaki internet de sorunumuz var kablo ile bağlababiliyoruz fakat wireless ı görüyor sinyal gücü de kuvvetli olmasına rağmen bağlanmıyor bağlansa bile yine kesiliyor.Ayrıca bir modem ile iki kablosuz ağ oluşmuş sanki böyle birşey mümkün mü?

bu sorunla bende karşılaştım nasıl oldu bilmiyorum ama ben ağ bağdaştırıcılarından kablosuz ağ olanı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdiğimde sorun düzelmişti.Denemediyseniz bi deneyin hocam

bir hafta önce bende yaşadım. Sandisk 3.0 flash diskimi taktığım zaman interneti kestiğini farkettim. çıkardığım zaman bağlanıyordu. Flash diskin yazılımından mi yoksa flash diske bulaşan bir virüsten mi anlayamadım. ama kesinlikle flash disk bağlantıyı kesiyor.

botecii00' Alıntı:
Arkadaşlar okuldaki internet de sorunumuz var kablo ile bağlababiliyoruz fakat wireless ı görüyor sinyal gücü de kuvvetli olmasına rağmen bağlanmıyor bağlansa bile yine kesiliyor.Ayrıca bir modem ile iki kablosuz ağ oluşmuş sanki böyle birşey mümkün mü?

Okulunuz faz2, internet Meb Adsl mi? İki ağ sorununu tahtaya sabit IP verirken mi alıyorsunuz?

Geri