Kablosuz mouse tavsiye?

Kodla Büyü
sayın hocam bahsettiigin mouse 1000 DPI

altta verdiğim linkteki mouse 3200 DPI ve 53 TL.

pil ömrü olarak sıkıntı yaşamazsın aynısını eşime aldım sorunsuz kullanıyor. çok hassas ve bir çok yüzeyde uzak mesafelerden bile sorunsuz çalışıyor.

kendim 5 yıldır microsoft un başka bir model kablosuz klavye mouse setini kullanıyorum mouse için sadece 1 defa pil aldım. o kadar uzun ömürlü gidiyor pili. renk konusunda takıntın yoksa aşağıdaki mouse u tavsiye ederim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/111323/mi ... 0003-.aspx

Inca IWM-700GL Lazer 2.4 GHz Wireless Nano Alıcılı Mouse

Hocam bu fareyi yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Çok memnunum pilleri ne zaman değiştirdim hatırlamıyorum. En az 6 ay gidiyor. 2 adet AAA pille çalışıyor. kullandığım pillerde öyle çok kaliteli piller değil. DİA marka alkalin piller. Lazer olması mikro alıcılı ve 8 10 metre mesafeden çalışması büyük avantaj.

logitech M505 modelini kullanıyorum çok memnunum .. bir sene oldu pilini bile değiştirmedim. defalarca yere düştü yinede sınıfın en uzak noktasından bile kontrol edebiliyorum. tavsiye ederim.

hbasdereli' Alıntı:
Selam arkadaşlar mouse almak istiyorum araştırmalarıma göre aşağıdaki mouse pil ömrü olarak işimi görür sizinde düşüncelerinizi alabilir miyim?

http://www.bimeks.com.tr/urun/108760/lo ... pil-.aspx#

Şu an evdeki bilgisayarım da kullanıyorum ve çok memnunum. Pil ömrü cidden çok uzun diyebilirim benim gibi sürekli bilgisayar kullanan birisi için bile çok uzun bir süre dayandığını söyleyebilirim. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Bir mouse için o para çok bence. Ben BİM'den logitech m180 almıştım 21 lira mı 18 lira mı ne idi ve uzun süredir üzerinde gelen pille kullanıyorum.
Eğer tasarım işleri ile uğraşmıyorsanız çok keskin bir fareye ihtiyacınız yoksa ucuzundan bir fare alın kalan extra paraya da size ömür boyu yetecek pil alabilirsiniz :)

fatihkultukturkan' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
Selam arkadaşlar mouse almak istiyorum araştırmalarıma göre aşağıdaki mouse pil ömrü olarak işimi görür sizinde düşüncelerinizi alabilir miyim?

http://www.bimeks.com.tr/urun/108760/lo ... pil-.aspx#

Şu an evdeki bilgisayarım da kullanıyorum ve çok memnunum. Pil ömrü cidden çok uzun diyebilirim benim gibi sürekli bilgisayar kullanan birisi için bile çok uzun bir süre dayandığını söyleyebilirim. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Sizin aldığınız fiyat neydi ortalama hocam? Bimeks diğer sitelere göre daha ucuz geldi bana..

ExE' Alıntı:
Bir mouse için o para çok bence. Ben BİM'den logitech m180 almıştım 21 lira mı 18 lira mı ne idi ve uzun süredir üzerinde gelen pille kullanıyorum.
Eğer tasarım işleri ile uğraşmıyorsanız çok keskin bir fareye ihtiyacınız yoksa ucuzundan bir fare alın kalan extra paraya da size ömür boyu yetecek pil alabilirsiniz :)

bende eşime aynı mouseden almıstım, kırmızıydı sanırım, bence gayet iyi

ama profesyonel çalışıyorsanız tabiki sizin içimn en iyisini alın, hasarinin gösterdiği iyi gibi.

ben logitech M505 kullanıyorum. içerisinde 2 tane duracell pil var. 10 Nisan 2011 den bu yana aynı pillerle devam ediyor. 8 ay olmuş yani :)... 15 ay pil ömrü olduğu yazıyordu kutusunda. bu gidişle doğru çıkacak gibi :)...

Logitech M705 daha yeni aldım Bimeks'ten. Hiç memnun değilim. Bir hassasiyetsizlik var farede. Buna neden olan da içindeki pilleri sanki avucunuzdaki gibi hissediyor olmanız. Tek pille kullansam da aynı hissiyat devam ediyor. Tuşlar emanet duruyor. Tıklarken sağa sola yamuluyor gibi. Farenin kaydırma tekerleği ise iki fonksiyonlu. Biri çıt çıt eden biri de teker gibi yuvarlanan şekildi. her iki fonksiyonda da tekerleğe tıklama işlemi ÇOK ZOR yapılıyor. İnternette gezerken orta tuşla yeni sekmede açma işlemini çok sık kullanıyorum. Ama bu farede bunu yapmak işkence. Yapamıyorsun. Teker aşağı yukarı oynuyor. Aynı şekilde tasarım yaparken de hiç memnun kalmadım fareden.

Microsoft'un bir kablosuz faresini kullandım bir bilgisayarda. Muazzam!! Ama onun da kaydırma tekerleği kademeli değildi ya da bir ayarı vardı da ben görmedim.

M705e boşuna para vermişim.

Eski kablolu standart Microsoft fareme geri döndüm..

tinyamasisurum0' Alıntı:
Logitech M705 daha yeni aldım Bimeks'ten. Hiç memnun değilim. Bir hassasiyetsizlik var farede. Buna neden olan da içindeki pilleri sanki avucunuzdaki gibi hissediyor olmanız. Tek pille kullansam da aynı hissiyat devam ediyor. Tuşlar emanet duruyor. Tıklarken sağa sola yamuluyor gibi. Farenin kaydırma tekerleği ise iki fonksiyonlu. Biri çıt çıt eden biri de teker gibi yuvarlanan şekildi. her iki fonksiyonda da tekerleğe tıklama işlemi ÇOK ZOR yapılıyor. İnternette gezerken orta tuşla yeni sekmede açma işlemini çok sık kullanıyorum. Ama bu farede bunu yapmak işkence. Yapamıyorsun. Teker aşağı yukarı oynuyor. Aynı şekilde tasarım yaparken de hiç memnun kalmadım fareden.

Microsoft'un bir kablosuz faresini kullandım bir bilgisayarda. Muazzam!! Ama onun da kaydırma tekerleği kademeli değildi ya da bir ayarı vardı da ben görmedim.

Tam ödeme yapacaktım vazgeçtim hocam diğer önerilen modellere bakıyorum...

hbasdereli' Alıntı:
tinyamasisurum0' Alıntı:

Tam ödeme yapacaktım vazgeçtim hocam diğer önerilen modellere bakıyorum...

Hocam iyi yapmışsınız. maalesef istediğim gibi çıkmadı fare. Dediğim gibi, orta tuşun işlevsiz olması ve tıklamanın çok sıkıntılı olmasını kabul edemiyorum.

Hocam logitech m705 biraz büyük notebook için ama kesinlikle tavsiye ediyorum.

1 aydır kullanıyorum vallahi kıllı bacakta bile teklemeden çekiyor.

Pil ömrü 1 yıl diyorlar ama 6 ay olsa da olur:D 5 tuş var fiyat 70 tl

Geri