Kablosuz mouse

Kodla Büyü

btemre.

Aktif Üye
Arkadaşlar kablosuz mouse var elimizde 7 tane. Bunların usb soketleri maalesef kaybolmuş. Bu mouse lere yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı yoksa çöpe mi gidecek ?

Arkadaşlar kablosuz mouse var elimizde 7 tane. Bunların usb soketleri maalesef kaybolmuş. Bu mouse lere yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı yoksa çöpe mi gidecek ?
Aynen benimde var hocam böyle, hiç aklıma gelmemişti başka markaların uyacağı, deneyeceğim elimdekileri, inşallah uyar biri. Güzel bir konu olmuş.

logitech modeline göre değişir logitech unify olanı uyumlu hale geliyor bütün kendi alıcıları ile var logitech in bluetooth üzerinden çalışanı var oda alıcı istemiyor zaten diğer markalar için bişe diyemem.

A4 ün de yazılımı var, onunla farklı modeldeki klavye-fareyi istediğin A4 alıcısına tanıtabiliyorsun.

Ben de logitech ve universal alıcı dışında bir çözüm bilmiyordum.
Böyle faydalı konular görmek isteriz forumda.
Sağda solda alıcısı kaybolmuş fare-klavyeler geziyordu, belki bir ikisini kurtarabiliriz çöpe gitmekten.

A4 ün de yazılımı var, onunla farklı modeldeki klavye-fareyi istediğin A4 alıcısına tanıtabiliyorsun.
Hocam hangi yazılım bu, elimde logitech ve bir iki tane daha farklı modelde klavye-fare seti var ama alıcıları yok, dediğiniz yazılım ile elimdeki bu setleri çalıştırabilir miyim? Bir de A4 alıcısı mı almam gerekli?

Hocam hangi yazılım bu, elimde logitech ve bir iki tane daha farklı modelde klavye-fare seti var ama alıcıları yok, dediğiniz yazılım ile elimdeki bu setleri çalıştırabilir miyim? Bir de A4 alıcısı mı almam gerekli?
Bende bir fare vardı, okuldaki memur da evde kullanmadığı bir kablosuz klavye getirdi bana. Fareyi klavyenin alıcısına tanıttım, beraber aynı alıcı ile kullanıyorum. Yalnız ikisi de A4 tü hocam. Yazılımın ismi aklımda yok ama nette aratırsanız çıkar.

logitech uni alıcılar ile bir programı onun aracılığı ile tanıtıyorsun hocam. ben önceden bir kaçtaneyi bu şekilde yeniden kullanabildim. Bunları satanlar var bakabilirsiniz internette. Hatat ben bile hala 1 tane alıcıyı elimde saklıyorum ileride yine lazım olursa diye

Geri