Benim de kullandığım Asus marka mouse, bimden aldığım ucuz bir mouseun alıcısını görmüştü.Hocam elinizde farklı marka varsa deneyin.Ben daha önce denemiştim.Farklı mousenki uymuştu birbirine.
Aynen benimde var hocam böyle, hiç aklıma gelmemişti başka markaların uyacağı, deneyeceğim elimdekileri, inşallah uyar biri. Güzel bir konu olmuş.Arkadaşlar kablosuz mouse var elimizde 7 tane. Bunların usb soketleri maalesef kaybolmuş. Bu mouse lere yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı yoksa çöpe mi gidecek ?
Hocam hangi yazılım bu, elimde logitech ve bir iki tane daha farklı modelde klavye-fare seti var ama alıcıları yok, dediğiniz yazılım ile elimdeki bu setleri çalıştırabilir miyim? Bir de A4 alıcısı mı almam gerekli?A4 ün de yazılımı var, onunla farklı modeldeki klavye-fareyi istediğin A4 alıcısına tanıtabiliyorsun.
Bende bir fare vardı, okuldaki memur da evde kullanmadığı bir kablosuz klavye getirdi bana. Fareyi klavyenin alıcısına tanıttım, beraber aynı alıcı ile kullanıyorum. Yalnız ikisi de A4 tü hocam. Yazılımın ismi aklımda yok ama nette aratırsanız çıkar.Hocam hangi yazılım bu, elimde logitech ve bir iki tane daha farklı modelde klavye-fare seti var ama alıcıları yok, dediğiniz yazılım ile elimdeki bu setleri çalıştırabilir miyim? Bir de A4 alıcısı mı almam gerekli?