kablosuz net var,kablolu yok???????

Kodla Büyü

nurhayat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar btr olduğum okulda günlerdr aynı sorunla boğuşuyorm..modemin bağlı olduğu bilgisayar kablosuz olarak internet e giriyor ama kablolu olarak giremiyor. Bu yüzden diğer pc ler de nete giremiyor.modemi resetleyince her şeyi baştan kurunca sorun düzeliyor.ertesi hafta okula geldiğimde gene aynı sorun.bıktım usandım artık.bi yol gösterin lütfen

Hocam kablolu baglanan cok sayida pc varsa otomatik ip alamiyordur. Elle vermeyi deneyin. Yada kablolar saglammi ona bakin bir de swich varsa arada onda sotun olabilir

Hocam çok sağolun. Kablolu bağlanan çok bilgisayar ve akıllı tahta var.o yüzden modemi değiştrdik zaten.o kadar aygıta tek tek nasıl ip vereyim :( walla sıkıldım artık..

Tahtalar bagli ise normal hocam bu sikintinin cikmasi. Elle ip vermekten baska care yok malesef. Muhtemelen boyle duzelecektir sorun. Yapin ve kurtulun derim ben.

Benzer bir durum bizim komşu okulda da vardı . yeni modem almışlar, kablosuz bağlantı var kablolu yoktu. çok uğraştık çözemeyince modem firmasın aradık. adam bize MTU yu biraz düşürmemizi söyledi. yaptık düzeldi. Belki bu bilgi ileride lazım olablir. :idea:

Geri