Merhaba arkadaşlar okulda ikinci katta kablosuz modem var 1.katta laptop cekmiyordu mdr yard. everest kablosuz modem varmış taktım ip sini 192.168.1.2 yapmıştım sonra swicth den kabloyu taktık gördü sonra direk everestin kablosuz şifresini girip bağlanmıştım hiç başka ayar yapmadım ayarlarına da bakmadım.
gecen gün 3. kata taşımışlar everest modemi yanlışlıkla resetlemişler modemi tekrar yapmaya kalktım ama modemi görmedi bağlantı full çekiyor ama bağlantı yok.
dhpc yi kapattım yine olmadı everest imesh ayarını göremedim yok sanırsam. bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?
kablosuz modemin acces point görevi yapması için ne yapmam gerek ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
resimde modem ayar kısmı net den aldım .
gecen gün 3. kata taşımışlar everest modemi yanlışlıkla resetlemişler modemi tekrar yapmaya kalktım ama modemi görmedi bağlantı full çekiyor ama bağlantı yok.
dhpc yi kapattım yine olmadı everest imesh ayarını göremedim yok sanırsam. bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?
kablosuz modemin acces point görevi yapması için ne yapmam gerek ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
resimde modem ayar kısmı net den aldım .