Kabul Komisyonu ile ilgili bir sorum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan H_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

H_M

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hocalarım bugün Fatih Projesinin komisyon kabul işlemleri yapılacak yani teslim alınacak. Daha önce bu komisyonda bulunan arkadaşlara sormak istiyorum teslim almayı kabul etmeyen hata kusur gören oldu mu?

Hocam sakın ola şartnamedeki şartları tamamlamadan imzalama. eğer imzalarsan ve eksikler çıkarsa problem yaşarsın. Örnekleri Fazlaca var. Her Ayrıntıya dikkat et tavaların arasındaki toprak hat bağlantıları ve duvar geçişlerindeki kabloları spiral malzemesi ile geçirmişler mi? Ayrıca spirallerin kesik baştan aşağı yarık olmadığına dikkat et. Spiralleri yarıp kabloları öyle Geçiriyorlar. Kabloyu sil baştan çekmek zorundalar. Sınıf içerisindeki elektrik ve data kabloları ayrı kanalladan geçmiş mi? Her tavanın başında ve sonunda toprak hat varmı? bunlar en çok yapılan

metdozii' Alıntı:
Hocam sakın ola şartnamedeki şartları tamamlamadan imzalama. eğer imzalarsan ve eksikler çıkarsa problem yaşarsın. Örnekleri Fazlaca var. Her Ayrıntıya dikkat et tavaların arasındaki toprak hat bağlantıları ve duvar geçişlerindeki kabloları spiral malzemesi ile geçirmişler mi? Ayrıca spirallerin kesik baştan aşağı yarık olmadığına dikkat et. Spiralleri yarıp kabloları öyle Geçiriyorlar. Kabloyu sil baştan çekmek zorundalar. Sınıf içerisindeki elektrik ve data kabloları ayrı kanalladan geçmiş mi? Her tavanın başında ve sonunda toprak hat varmı? bunlar en çok yapılan
Teşekkür ederim hocam.

Bugün 11de başlayan inceleme çalışmaları akşam saat 6ya kadar devam etti. Ve teslim almadık eksikler mevcut. Tüm eksikleri dikkatle not etmeye çalıştım ve eksikler bakanlığa bildirildi. Tabi ben her eksiği not ettikçe bu teslim eden kişilerin pek hoşuna gitmedi. Ama adamlar biz işi bitirdik teslim ediyoruz dediler bisürü eksik çıktı ve saatlerce eksik tespit ettik.. Bi yandan onları gidermeye çalıştılar. Ne zor işmiş bu kabul işlemi. Daha bitmiş değil:(

Hocam okul açıldığından beri şartnameye göre eksiklikleri liste halinde çıkardım. Ustaların eline verdim,2 haftadır ugrasıyorlar..En son ben tamam dediğimde komisyon toplanacak ve son kez bakılacak. Her şey tamamlanmadan sakın imza atmayın,dediğiniz her şeyi yapmak zorundalar..

idril42' Alıntı:
Hocam okul açıldığından beri şartnameye göre eksiklikleri liste halinde çıkardım. Ustaların eline verdim,2 haftadır ugrasıyorlar..En son ben tamam dediğimde komisyon toplanacak ve son kez bakılacak. Her şey tamamlanmadan sakın imza atmayın,dediğiniz her şeyi yapmak zorundalar..

Adamlar biran önce verelim teslim edelim kurtulalım mantığındalar malesef hocam en azından bizim okulda çalışanlar bu şekilde.

Geri