Kadıköy'de satranç antrenörlüğü kursu

Kodla Büyü

senolak

Aktif Üye
Arkadaşlar satranç antrenörlüğü kursu açılacak Kadıköy'de. Ben başvurumu yaptım. Egzersiz de açabiliyorsunuz sertifikayla sonra. Anadolu yakasında isteyen olursa başvuru yapsın derim. 30 Kişi olunca kurs 8 Eylül'de başlayacak. Ayrıntılı bilgi için : http://www.istanbul.tsf.org.tr/antrenor-kurs

satranç bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum. bu kurs kuralları falan sıfırdanmı anlatmaya başlarlar yoksa yine biraz satranç bilgisi olup üstünemi kurs olur, içerği hakkında bilginiz varmı? sıfırdan başlanacaksa katılmayı düşünebilirim :)

Mutef_bk' Alıntı:
satranç bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum. bu kurs kuralları falan sıfırdanmı anlatmaya başlarlar yoksa yine biraz satranç bilgisi olup üstünemi kurs olur, içerği hakkında bilginiz varmı? sıfırdan başlanacaksa katılmayı düşünebilirim :)

Hocam ben bahçelievlerden aldım sertifikamı
satranç bilgisi sıfır olan arkadaşlar bile çok çalışarak belgeyi alanlar oldu sınıfımız 35 kişiydi ama 7 kişi kaldı. Sorular zor olabiliyor hocasına göre değişiyor bu durum.

1 haftada satranç öğreniyor ve sertifikanızı alıyorsunuz.Zaten satranç sertifikası olmayan öğretmen kalmadı.
-Aaaaaa daha sizin satranç sertifikanız yokmu? derler sonra.
Yeterki Kurs ücretinizi işbankasına yatırın ve kursa devam edip sertifikanızı alın.
Bu arada Çocuğumla müsabaka yaparken en passant hareketi yapan ortaokuldaki çocuğuma "yok böyle hamle" diyebilen kıdemli antrenör bilirim.

Ben sultanbeyli deyim bizim okulda satranç sertifikası olanı bırak satranç bilen sayisi az yani herkeste yok.

Geri