kademe/derecem ne olmalı ?

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kademe ve derecelerime baktığımda bana eksiklik var gibi geldi Şuan 8/1 olarak görünüyorum . sizde bir bakabilirmisiniz arkadaşlar.Doğuda zorunlu hizmet bölgesinde çalıştım arkadaşlar.İki yıla bir kademe almam gerekmıor mu?

2009 eylül ayında sözleşmeli olarak atandım.
2010 haziran ayında kadroya gectim kendi puanımla.(06.05.2010 yönetmeliğinden sonra)
2011 temmuzda ilişik kestim askerlik için
2012 agustosta tekrar okulumda askerlik dönüşü işe başladım
2013 ağustosta ildışına atandım.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    84.8 KB · Görüntüleme: 705
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    73.4 KB · Görüntüleme: 637
biraz karışık başlama ve ayrılış tarihleri arası biraz boşluklar var,
(değişiklik ve düzelteme) 8/2 bir kaç hafta sonra 8/3 :)

kadro kaydı sayfasındaki terfi tarihlerini gösteren çizelgeyi eklersen daha kolay incelenebilir. sözleşmeli geçen süreyi saymadığında 8/1 olman gerekiyor. hizmet birleştirme yapmamışsın gibi geldi bana.

denizlerb' Alıntı:
kadro kaydı sayfasındaki terfi tarihlerini gösteren çizelgeyi eklersen daha kolay incelenebilir. sözleşmeli geçen süreyi saymadığında 8/1 olman gerekiyor. hizmet birleştirme yapmamışsın gibi geldi bana.

dediğiniz sayfayı ekledim hocam.hizmet birleştirme yapmadım ama sözleşmeli öğrtemenlıkte gecen sürelerin terfisini aldım.2 yıla 1 kademe alamıyor muyum hocam?

patari' Alıntı:
biraz karışık başlama ve ayrılış tarihleri arası biraz boşluklar var,
(değişiklik ve düzelteme) 8/2 bir kaç hafta sonra 8/3 :)

2 yıla bir kademe varmı hocam sizin saydıklarınızda

yok hocam 2 ye 1 verdiklerini düşünmemiştim. o mesajı ilk yazdığımda son gönderdiğiniz resimdeki kademe/dereceyi yazmıştım sonra sözleşmeli olayı gelince aklıma karıştı, sanki sizin 2013 de bir kademe daha almanız gerekiyor gibi geliyor bana.
2010-2011 - 1 kademe 9/2
2011-2012 - 1 kademe 9/3
2012-2013 - 1 kademe 8/1

bir yılda sözleşmeli 8/2 olması gerek gibi geliyor hala. bir baksınlar.

Bu arada mart ayında 5/3 den 4/1'e düşmem gerekirken yapmamışlardı, ağustos ayında farkedip eylül sonunda söyledim yaptılar, daha önce hiç sorun olmadığı için üzerinde durmamıştım, bazen bir iki ay geç geliyor falan deyip geçiştirmiştim öyle değilmiş, bu arada iyi fark varmış onu da öğrenmiş oldum. :mrgreen:

patari' Alıntı:
yok hocam 2 ye 1 verdiklerini düşünmemiştim. o mesajı ilk yazdığımda son gönderdiğiniz resimdeki kademe/dereceyi yazmıştım sonra sözleşmeli olayı gelince aklıma karıştı, sanki sizin 2013 de bir kademe daha almanız gerekiyor gibi geliyor bana.
2010-2011 - 1 kademe 9/2
2011-2012 - 1 kademe 9/3
2012-2013 - 1 kademe 8/1

bir yılda sözleşmeli 8/2 olması gerek gibi geliyor hala. bir baksınlar.

Bu arada mart ayında 5/3 den 4/1'e düşmem gerekirken yapmamışlardı, ağustos ayında farkedip eylül sonunda söyledim yaptılar, daha önce hiç sorun olmadığı için üzerinde durmamıştım, bazen bir iki ay geç geliyor falan deyip geçiştirmiştim öyle değilmiş, bu arada iyi fark varmış onu da öğrenmiş oldum. :mrgreen:

hocam 06/05/2010 tarihinden sonra kadrolu oldugum için ve doğuda calıstıgım ıcınde 2 yıla bir kademe hakkım olmuor mu acaba.Şuan 2013 yılına ait bir kademem olduğu kesin.İki yıla bir yıl almam gerekmez mi

Geri