Kadro değişince bt rehberlik düşer mi?

Kodla Büyü

deltoro

Aktif Üye
Kadrom merkez orta okulundayken, norm fazlası atamayla merkeze 20 km uzakta bir liseye geçti. Aynı zamanda merkezde bir lisede bt rehberdim. şimdi kadron değişti bt rehberliğinde düştü dediler. bt rehberliğin yenilenmeli dediler, bt başvuru dilekçesi de yazdım (bi daha). Şimdi burda düşmez diyonuz. acaba 147 yi mi arasam görüş almak için?

Sayın Hocam,

Görevlendirmelerde görev yeriniz değişirse görevlendirmeniz iptal olur. Mutlaka yeni okulunuza veya devam ettiğiniz okula olurun yenilenmesi gerekir.

İyi çalışmalar.

Benim norm fazla olayindan dolayi ayni sey basima gelmisti il koordinatorunizle gorusup gorevlendirmenizi yeniletiniz.sorun oyle cozulmustu

Arkadaşlar 1 hafta oldu başvuru dilekçesini vereli. hala valiliğe yazıyı göndermediler. cuma günü gittim meb'e memurların elinde telefon, oyun oynuyorlar. ağızlarında sakız , niye göndermediniz diyom. nerdeyse beni azarlayacaklar. şube müdürünün odasına gittim. benim yanımda memuru(şefi) arayıp (yalandan) azarladı. (gazımı almak için).

Memurlara Diyorum ki, en az 1 haftalık ek dersim gitti, sizin yüzünüzden. araya bir gün 23 nisan girdi tatil olarak. onu bahane ediyorlar. Biz öğretmenler olmasa orada olamayacaklarının farkında değiller.

Basit hocam o iste basit
valinin onayi verecegi yaziya su tarihten diye cumle eklesinker zira vali kah bir saattede imzalayabilir 20 gundede ne okur ne olmaz.resmi yazinizda eger su tarihten diyerek gecmis gunude katabilirler.bizim olur 1 ay sonra cikar ama biz gorwvimize gideriz ama okurdada su tarihten itibaren diye ibare gecer

Sayın Hocam,

Görevlendirme yazınızın yazılmasını memurlarla görüşme yerine il koordinatörüzle görüşseniz daha iyi olur. Görevlendirmeleri takip etmek onun görevi.

İyi çalışmalar.

Geri