A ali_ben Site Gezgini Mesajlar 37 5 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar mebbis de aylık derecem, kadro derecemden farklı görünüyor. Bu normal bir durum mu?
A ali_ben Site Gezgini Mesajlar 37 5 Nisan 2013 #3 evet hocam sözleşmeli çalışmıştım. ondan mı kaynaklanıyor. normal bir durum mu yani.
schumix Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 743 5 Nisan 2013 #4 Bence yok , emin olmak için mebbis e bakacaktım ama mebbis hafta sonu olduğu için kapalı
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 5 Nisan 2013 #5 askerlikte emeklilik ödenmiyor.. bu sebeple maaş kademe derecesi ile emeklilik kademe dercesi değişir.
askerlikte emeklilik ödenmiyor.. bu sebeple maaş kademe derecesi ile emeklilik kademe dercesi değişir.
A ali_ben Site Gezgini Mesajlar 37 5 Nisan 2013 #6 hımmm. O halde 6 ay geriden takip ediyor sanırım. derece yeni değiştiği için biri 8 diğeri 7 görünüyor. teşekkürler.
hımmm. O halde 6 ay geriden takip ediyor sanırım. derece yeni değiştiği için biri 8 diğeri 7 görünüyor. teşekkürler.
schumix Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 743 5 Nisan 2013 #7 tayinci42' Alıntı: askerlikte emeklilik ödenmiyor.. bu sebeple maaş kademe derecesi ile emeklilik kademe dercesi değişir. Genişletmek için tıkla ... Evet bu da vardı doğrudur hocam eğer sadece 1 kademe ise yani 6 ay ise askerliktir...
tayinci42' Alıntı: askerlikte emeklilik ödenmiyor.. bu sebeple maaş kademe derecesi ile emeklilik kademe dercesi değişir. Genişletmek için tıkla ... Evet bu da vardı doğrudur hocam eğer sadece 1 kademe ise yani 6 ay ise askerliktir...