kadrolu bt rehber öğretmeni 1-15 eylül ek der

Kodla Büyü
arkadaşlar kadrolu bilişim teknolojileri öğretmenimiz var.her altı ayda bir olur alıyoruz.bu sefer öğretmenimiz 16 eylülde görevlendirilmiş.ek dersini 16 eylülden itibaren yazdım.seminer döneminde ek ders yazılmaz değilmi?

diğer öğretmenler gibi 15 saat üzerinden yazılır seminer döneminde. 16'sından itibaren 18 saat yazılır

neye dayanarak yazmıyoruz deediniz bilmiyorum ama helal olsun yani. seminer döneminde o bilgisayar öğretmeni diğer öğretmenler gibi gelmedi mi okula..Bu idarecileri anlamak zor.Sanki o ekdersleri kendileri ödüyorlar.

arkadaşlar bızım gorevlendırmeler 2 eylül ıtıbarı ıle çıkacakmış eski tarihli yani hocam ıdarenıze soyleyın eger gelmıssenız vede calısmıssanız 18 uzerınden alın denıldı ;)

ben lisedeyim.bt öğretmenimiz sadece ort yüks sınavlarına geldi.ben de sadece girdiği sınavlara ek ders yazdım.rehber öğretmenlere 3-3-3-3-3 yazılıyor.ama bt rehber öğretmenleriyle ilgili bir netlik yok.görevlendirme başlayınca ek ders yazılıyor.zaten sınav görevi dışında okula gelmedi bt rehber öğretmeni arkadaş

metin_mimoza' Alıntı:
ben lisedeyim.bt öğretmenimiz sadece ort yüks sınavlarına geldi.ben de sadece girdiği sınavlara ek ders yazdım.rehber öğretmenlere 3-3-3-3-3 yazılıyor.ama bt rehber öğretmenleriyle ilgili bir netlik yok.görevlendirme başlayınca ek ders yazılıyor.zaten sınav görevi dışında okula gelmedi bt rehber öğretmeni arkadaş
dediğiniz gibi olacak hocam o zaman.

Hocam ilk mesajınızda seminer dönemi ek dersinizden bahsetmişsiniz son mesajınızda da lisede olduğunuzu söylemişsiniz. :?
Yaptığınız uygulama doğru ama liselerde şimdiye kadar zaten uygulanmayan seminer dönemi ek dersinden bahsederek konuyu karıştırmışsınız.
Liselerde ortalama yükseltme sınavlarının kaldırılıp yerine seminer getirilmesi seneye hazirandan itibaren uygulanacak diye biliyorum. Bu yıl eski sistemdeki gibi görev alınan her ortalama yükseltme-sorumluluk sınavı için 5 saat ek ders yazıldı. Sınav görevi olmayan öğretmen de o gün okula gelmiyordu.

Geri