Ek ders görevi
MADDE
6-(1)
Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli olup, aylık
karşılığı ders görevini tamamlayan;
a) Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate,
b) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saate,
c) Atölye ve laboratuvar öğretmenlerine 20 saati zorunlu olmak üzere haftada 24 saate
hocam müdürlük yakışır sanaDev Kitap Arşivi' Alıntı:Kadrolu öğretmen dururken ücretliye ders vermem açıkçası. Mazeretiniz olması lazım...
Phascolarctos cinereus' Alıntı:hocam müdürlük yakışır sanaDev Kitap Arşivi' Alıntı:Kadrolu öğretmen dururken ücretliye ders vermem açıkçası. Mazeretiniz olması lazım...
Sanırım öncelikle sizin durumu açıklayıcı ek bilgiler vermeniz gerekiyor.ofkar' Alıntı:Kadrolu 30 ücretli öğretmen 25 saat derse giriyor ve biz bu 5 dersi kadroludan ucretliye vermek istiyoruz bun mevzuat hükümlerine uygun mudur bir sakınca var mıdır mevzuat kaynak göstererek bilgi vermenizi rica ederim
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Phascolarctos cinereus' Alıntı:hocam müdürlük yakışır sanaDev Kitap Arşivi' Alıntı:Kadrolu öğretmen dururken ücretliye ders vermem açıkçası. Mazeretiniz olması lazım...
Müdürüm Zaten
Ne mazereti müdürüm, adam kanuni hakkını kullanıyor, madde açık, mazaret bildirir filan demiyor, 21 saat üstü zorlayamazsınız.Phascolarctos cinereus' Alıntı:Ek ders görevi
MADDE
6-(1)
Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli olup, aylık
karşılığı ders görevini tamamlayan;
a) Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate,
b) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saate,
c) Atölye ve laboratuvar öğretmenlerine 20 saati zorunlu olmak üzere haftada 24 saate
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Phascolarctos cinereus' Alıntı:hocam müdürlük yakışır sanaDev Kitap Arşivi' Alıntı:Kadrolu öğretmen dururken ücretliye ders vermem açıkçası. Mazeretiniz olması lazım...
Müdürüm Zaten
AKADEMİA' Alıntı:Kadrolu öğretmen dururken ücretli öğretmenin kayrılması hoş değildir? Sonuçta kadrolu öğretmen (işini iyi yaptığı sürece) her zaman daha önemli konumda olmalıdır.
ofkar' Alıntı:Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim bilgi vermeyip de insanlık dersi vermeye kalkan arkadaşlara da şunu söyleyeyim ben de öncelikle kadrolu yu tercih ederim fakat işini iyi yapmiyorsa problem cikariyorsa siz olsanız ne yapardınız
teşekkür ederim hocam oldukça anlayışlisinizDev Kitap Arşivi' Alıntı:ofkar' Alıntı:Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim bilgi vermeyip de insanlık dersi vermeye kalkan arkadaşlara da şunu söyleyeyim ben de öncelikle kadrolu yu tercih ederim fakat işini iyi yapmiyorsa problem cikariyorsa siz olsanız ne yapardınız
Hocam işini yapmıyorsa haklısın elbette.
Öyle kadrolu hocalar var ki, adama diyorum derse gir hani para kazan ek ders filan. Verdiği yanıt:
" Ya hocam, uğraşamam çoluk çocukla"
Şimdi böylesini görünce haklısın tabi...