Kadrom başka okula alındı, BT Rehberliği görevi ne olacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RaHaB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

RaHaB

Aktif Üye
BT görevim norm fazlası olduğum okula çıkmıştı. Şimdi normları düzenlenlediler ve kadrom başka okula gidecek. Ben şimdi yeni okula mı gideceğim, yoksa bu BT görevlendirmesi birinci dönemin sonuna kadar olduğu için görevlendirmemin olduğu okulda mı kalacağım ?

Kararnamen çıktıysa görevlendirmen iptal olur. Yeniden görevlendirme isteyebilirsiniz.

Evet hocam, kararname okula geldi. Kadromun alındığı okula gittiğimde nasıl görevlendirme isteyeceğim peki, başvurular bitti sonuçta :(

görevlendirme iptal olur. bu dönemde bi daha görevlendirme yapmazlar. okulda ders alırsın. gelecek dönemi bekleyecen artık görevlendirme için. ama yinede atama ile bi görüş tekrar görevlendirme için kendi okuluna

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için... Ne güzel seviniyordum görevlendirme çıktı diye, 2 haftalık kısa bi sevinç sonra herşey yine alt üst... :?

norm fazlaşıydım.kadrom btr görevlendirmemin olduğu okula geldi.aynı ilçe içinde.görevlendirmem ne olur?

kadro başka okula geçerse hali hazırdaki görevlendirme düşer. ya benim duruma ne demeli, 0 saat dersim var o yüzden başka okulda 20 saat görevlendirildim sonra da BT Rehber Öğretmenliği görevine başvurdum önceki düşecek bir de sene sonuna doğru başka okula geçerse kadrom Bt Rehberliği düşecek... düşmez kalkmaz bir Allah... öğreniyoruz işi düşe kalka :)

Yeni görev yerinden iken ilçeye BT rehberlik başvuru dilekçeni verirsin dönem arasında da görevlendirme yapılıyor.

Geri