Kafam çok karışık hiç bir şey yapamıyorum

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Elimizde o kadar çok proje ve iş var ki bir onu yapıyorum bir onu yapıyorum sonra okuldaki arızalarla uğraşıyorum ama sanki hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum. Herkes mi bu durumda yoksa sadece ben mi ??
bir iş yapıyorum aksaklık çıkıyor sonra öbürüne geçiyorum yine bir şey çıkıyor yarım yamalak bir sürü şey var
Okulda öğrenciler derse ilgi duymuyor idare yazılıları üz olacak şekilde yapın diyor
Problem çözme becerimi kaybettim sanırsam çözemiyorum artık yardım edin :rolleyes:

İşlerini sıraya koy, biri bitmeden diğerine başlama hocam. Sıraya da önceliklerine göre al. En önemliler, daha az önemliler vs gibi.

İdareci işine baksın. Yüzlük olacak diye soru hazırlanmaz. Onu söyleme hakkı yok. Çalışan alır çalışmayan havasını alır.

Üzerinde muhtemelen stres-baskı olumsuz duygular yoğun. Bu şartlarda her şey normalmiş gibi olmak anormal olurdu zaten.

Sınırlarını net çiz. Kimseye sınırlarını çiğnetme. Senin kuralına göre oynasınlar.

Denedin ve olmuyorsa da zorlamanın alemi yok. İlk fırsatta tayin iste. Bazı okulların gerçekten inanılmaz olumsuz bir atmosferi oluyor. Ne yapsan olduramıyorsun. Bir sürü de harika çalışma imkanı sağlayan okul var. Başkasını dene.

Bizden süpermen olmamız bekleniyor ama biz de insanız. Normal moda geçin, olduğu kadar deyip çekebileceğiniz kadar işi yüklenin. Süpermen olmayın; gerekirse salakmen de olun...

Bizden süpermen olmamız bekleniyor ama biz de insanız. Normal moda geçin, olduğu kadar deyip çekebileceğiniz kadar işi yüklenin. Süpermen olmayın; gerekirse salakmen de olun...
Demesi kolay ama işin içinde olunca olmuyor değil mi @burock_26 hocam. Aslında @omd hocam haklı. Bazı okulların havası insanı olumsuz etkiliyor.
Allah hayırlı okullar, hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza...

İşlerini sıraya koy, biri bitmeden diğerine başlama hocam. Sıraya da önceliklerine göre al. En önemliler, daha az önemliler vs gibi.

İdareci işine baksın. Yüzlük olacak diye soru hazırlanmaz. Onu söyleme hakkı yok. Çalışan alır çalışmayan havasını alır.

Üzerinde muhtemelen stres-baskı olumsuz duygular yoğun. Bu şartlarda her şey normalmiş gibi olmak anormal olurdu zaten.

Sınırlarını net çiz. Kimseye sınırlarını çiğnetme. Senin kuralına göre oynasınlar.

Denedin ve olmuyorsa da zorlamanın alemi yok. İlk fırsatta tayin iste. Bazı okulların gerçekten inanılmaz olumsuz bir atmosferi oluyor. Ne yapsan olduramıyorsun. Bir sürü de harika çalışma imkanı sağlayan okul var. Başkasını dene.
Evet maalesef hocam okulun atmosferi bi tuhaf idare değişse de aynı zihniyet devam ediyor. Öğretmenler de açıkcası yiğit değil arkasından konuşup yüzünehocam harikasın diyorlar o adam da kendini çok iyi zannediyor bakalım tayin istiyorum ama pek boş yer de yok yerimden oynayamıyorum

Elimizde o kadar çok proje ve iş var ki bir onu yapıyorum bir onu yapıyorum sonra okuldaki arızalarla uğraşıyorum ama sanki hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum. Herkes mi bu durumda yoksa sadece ben mi ??
bir iş yapıyorum aksaklık çıkıyor sonra öbürüne geçiyorum yine bir şey çıkıyor yarım yamalak bir sürü şey var
Okulda öğrenciler derse ilgi duymuyor idare yazılıları üz olacak şekilde yapın diyor
Problem çözme becerimi kaybettim sanırsam çözemiyorum artık yardım edin :rolleyes:
Sayın hocam, işlerini öncelik sırasına koy ve birinizi çözmeden diğerine geçme. @omd hocamın dediği gibi de kendi kuralların olsun. İdare ve diğerleri senin kurallarına göre oynasın. Bu noktada biraz dirayet ve istikrar göstermen gerek. Geri adım attığın noktadan sonra üstüne gelmeye devam ederler. İlaveten yüzlük sınav yap şeklinde bir talepte bakan bile bulunamaz. Ders senin, müfredat kapsamında öğrenci seviyesine göre sorularını hazırla. Çalışan zaten 100 alır. "Tüm işlerin üstesinden gelirim, yetkin ve başarılıyım, tüm bu sorunları çözebilirim" şeklinde kendini motive etmeyi de unutma. Gardını ve motivasyonunu asla düşünme. Yoksa düşüncelerinin esiri olursun.

• Beğen
Tepkiler: omd
okul değiştirmek en iyisi köy okuluna geçtim bi gün gidiyorum, 4 gün merkez okula btr inan kıymetin biliniyor. Aynı okulda ders ve btr inan zor değil ama psikolojik olarak değişik her şeyi yapsanda yatıyorsun diyorlar afedersin bi halttan anladıkları yok laptopa baksan oturuyorsun diyorlar 2 saattir 1000 tane fotograf düzenledim gelmiş bana seninde işin iş diyorlar :D

BBNET
Geri