Kafayı yiyecem yakında

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Derdimi dökmek istedim kusuruma bakmayın, ufak tefek web site işleri alıyorum, yaw arkadaş şimdiye kadar hiçmi düzgün bi insan karşıma çıkmayacak diye düşünüyorum. 1 hafta önce çalışmamı 1 ayda aldım. dün bi iş aldım oda 2 gün önce teslim edecek ti yine yok piyasada kaderimmi dolandırılmak benim yaaa...

Hocam domain-host işini kendiniz yapıyorsunuzdur heralde, 1 hafta 10 gün opsiyon kullanırsınız gelmezse site offline ve yanına da okkalı bir mesaj...
Benim de başıma geldi birkaç defa aynı şekilde siteyi kapatarak girişe manidar bir mesaj koydum fazla sürmeden geliyor, hiç acıma hocam, ticaret yapıyorsunuz sonuçta, olumsuz davranışın sözü tutmamanında yaptırımı olsun ama domain-host'un bana ait olmadığı bir işte bende fena kazıklanmıştım, kabul etmem genelde ama arkadaş vasıtasıyla gelen birşeydi, hostun şifreyi bugün değişeyim yarın değişeyim derken unuttum kaldı, domaini transfere de üşendim filan cezamı da bulmuştum. Siteyi yayına koyduğumun ertesi günü adam benim siteyi silmiş, işi başkasına vermiş 1-2 kuruş aşağı fiyata, şifreler değişmiş vs vs

Allah yardımcın olsun serkan hocam.

Geri