Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben önce 4 portlu speedcom kullandım, şu anda tek portlu datron kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Driver da yüklemiyorsun zaten. Kendisi hallediyor. :+1:
Arkadaşlar...Şuan Pardus'tan yazıyorum size fakat!!! USB modemi tanımadı...Zyxel tek portlu modem. Mecbur Ethernet girişinden taktım..Pardusa Usb modemi nasıl tanıtacağım bilen var mı??? Saygılar..
Ben şimdi Fedora Core 8 indiriyorum.Donanım desteği çok iyi.Pardus daha benim dizüstünün enranını bile tam yükleyemedi.800 600 izliyorum buda gıcık oluyor.Mesela Fedora hemen buluyor sürücüyü.
Benim modem zyxel p-660ru bunun cd var bende...Zaten bir uyarı var...Windows ve Mac İşletim sistemleri için..Linux desteği yok yani Usb için...Verdiğin sitede de aynı sürücüler var...Acaba usb ile başka bağlanma yolu yok mu???
pardus'ta donanımsal bir sorunla karşılaşmadım. webcam sürücülerim yoktu, pardus güncellemeden sonra otomatik yakaladı. Hatta wreless bağlantı dahil ..... denemekte fayda var derim.. :+1: