Kahoot ile Etkinlik Haftasıda Etkinlik Yapmak

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar. Önümüzdeki hafta etkinlik haftası. Okulumuzda konferans salonu var. Kahoot dan güncel eğlenceli bir yarışma yapmayı düşünüyorum. İçinde sadece genel kültür soruları olacak. Öğrencilerin telefonla yarışmaya katılmalarını sağlayıp salonda hep beraber eğlenceli bir etkinlik planlıyorum. Elinde Kahootla hazırlanmış güzel eğlenceli bir yarışma şablonu olan varsa ibrahimtrkmn@gmail.com adresine gönderebilir mi?
Kahoot da ücretsiz bir resim eklemeye izin veriyor onu öğrendim.
Peki ücretsiz kaç öğrenci yarışmaya katılabiliyor? Süre , soru sınırlaması var mı? Kahoot programını aktif kullanan deneyimli arkadaşlarım bizleri bilgilendirebilir mi?

Benzerini yaptık hocam geçen dönem 6 sınıf öğrencileri için.
Öğretmenlerden genel kültür dersleri ve diğer dersler olmak üzere 2 şer 3 er soru aldık.soruları fotograf olarak eklemek daha kolay harf sınırı var soru eklerken.biraz da güncel bilgiler genel kültür soruları ekledik.Ancak kahoot ücretsiz sürümde aynı yarışmaya aynı anda 40 öğrenci katılıyor.Bizde bilişim sınıfında kahoot ile ön eleme sınavı yaptık benzer şekilde (farklı sorular). sıralamaya giren öğrenciler ile de final yarışması yaptık konferans salonunda.

Geri