kaliteli lazer yazıcı aranıyor 100-400 tl aralığında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan waa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

waa

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar
anasınıfımız için bol bol baskı alabilecekleri bir yazıcı almak istiyoruz bakım maliyetleri düşük toneri doldurulabilen, drumu gerekince bulunabilen verdiğimiz paranın hakkını verecek bir yazıcı arıyoruz. çok fonksiyonluya gerek yok çünkü tarayıcı var orda. baskı hızı önemli değil. bu fiyatlarda baktığım yazıcılar genelde baskı hızını yükseltmiş.
ya da 160 civarı samsung brother gibi markalara yönelip kalan parayı sarf malzemelerine harcamak daha mı mantıklı?

bence de brother 2040
okula 10 tane aldık çokta memnunuz
geçen sene birler kullandılar bu sene doldurduk tekrardan.
hizlial.com aldık fiyat uygundu.

Samsung ML - 1660 Laser Yazıcı, HP LASERJET P1102 YAZICI olabilir. ben daha önce Samsung ML - 1610 Laser Yazıcı almıştım ve çokta memnun kaldım.

wayy waa ;)

Samsung ML-1610 gayet güzel 2 tane var bizde .. çip vs derdi de yok . doldur doldur kullan .. 20 TL 1 kg toner tozu. ;)

halukk' Alıntı:
wayy waa ;)

Samsung ML-1610 gayet güzel 2 tane var bizde .. çip vs derdi de yok . doldur doldur kullan .. 20 TL 1 kg toner tozu. ;)

selamlar haluk ;)

haklısın da bu model pek bulunmuyor artık üst sürümleri de artık demo tonerle geldiği için tercih etmedik. yoksa benim evde de samsung ml 1610 var toner full olduğundan daha bitmedi nazar değmesin:D. brother 2040 ı söyledim ben de onda karar kıldık. benim merakım daha fazla para mesela 300-400 ile çıktıyı daha da ucuza getirebilirmiyizdi. galiba çok fazla fark etmeyecek özellikle 500-600 ün üstüne çıkmak gerekiyor galiba. mesela okuldaki 2251-n yazıcılar ekonomik oluyor biraz soluk bassa da 4000 i bir tonerle rahat buluyoruz. ama bu tipde olup da 300-400 aralığında olan bir modelini göremedim.

Geri