Kaliteli tıkla izle film sitesine acilen ihtiyacım var

Kodla Büyü

nemesis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1080p izletebileceğim ve hızlı yüklenen bir siteye ihtiyacım var. ilginize teşekkürler...

Sitemize göz atabilirsiniz. Güncel film ve dizilerin yer aldığı 720p-1080p kalitede ve reklamsız bir film sitesi arıyorsanız doğru yerdesiniz.

film izle

wellhi4' Alıntı:
Sitemize göz atabilirsiniz. Güncel film ve dizilerin yer aldığı 720p-1080p kalitede ve reklamsız bir film sitesi arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Evinizdeki sinema salonu
site sizinse eğer bence sablonu vizyonfilm yada direk izle gibi falan yapılsa daha göze hoş gelebilir. Güncel filmler var sitenizde, emeğinize sağlık...

keyloger' Alıntı:
wellhi4' Alıntı:

Evinizdeki sinema salonu
site sizinse eğer bence sablonu vizyonfilm yada direk izle gibi falan yapılsa daha göze hoş gelebilir. Güncel filmler var sitenizde, emeğinize sağlık...

Evet hocam site benim, temayı değiştirmek şu aşamadan sonra sıkıntı olacağını düşünüyorum.. Teşekkür ediyorum yorumunuz için..

yassah hemşerim eskidendi o
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, internetten yasak olmasına rağmen korsan film izleyenleri etkileyecek çalışma ile ilgili bilgi verdi. Bakan Avcı, "Bir sanat eserini korsan, yasa dışı bir şekilde kullanıyorsanız meslek birliğiyle birlikte sizin internet kullanımınızı yavaşlatmaktan internete erişiminizi yasaklamaya kadar bir dizi tedbir öngörülüyor" dedi
http://www.hurriyet.com.tr/bakan-acikla ... r-40446109

Geri