KAMERA SİSTEMİ KURULUMU

Kodla Büyü

arslan_1905

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bu konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim ve okulda bununla ilgili çalışma var biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum

hocam ben kamera işlerine hiç bulaşmıyorum bizim işimiz değil diye biliyorum ama diğer arkadaşların görüşlerinide merak ediyorum doğrusu

Hocam geçenlerde bizde kurudrmak istedik bir maliyet çıakrttık kamera modelleri felan çıkarttık. mne kadarlık bir maliyetiniz ve ne kadar kamera ihtiyacınız var ona göre fiyatlandırma değişir. isterseniz benm kamera modellerini size göndereyim

hocam netlik,çözünürlük ve gece görüşü olanları tavsiye ederim.Firma ayarlıyor.dvr kartı takıyorlar,birde kartın sürücüsü var.kayıt için 1 tb hard disk aldık.20 günde bir siliyoruz.ama kameranın kabloları oynasa azıcık görüntü hemen gidiyor.memnun kalmadık açıkçası :(

Özel firma kuruyor hala şuanda. 32 kamera 12 bin lira gibi bişey tuttu galiba.

40 kamera kurduyoruz biz 2 tanesi mobese özelliklerini yukarıda yazdım dvr kayıt cihazıda dahil olmak üzere yaklaşık maliyet 20bin lira civarında

geçen sene teknik lisede çalışırken pansiyonumuza kurmuştuk
nasıl olacak diye çok sıkıntı çekmiştim ama bir başladın mı gerisi geliyor
2 tane elektrik bölümü hocası ve ben işi hallettik
kameraları araştırdık seçtik
kabloları aldırdık
DVR kartı aldık hatta sonradan bilgisayarı kaldırdık kayıt cihazı aldık
neyse
hocam aslına bakarsan bize pek iş düşmüyor. elektrik bölümü öğrencileriyle birlikte kameraları yerleştirdi, kabloları döşediler. gerisi zaten çok kolay kabloları tak, programı kur.
aklıma başka birşey gelmiyor

Biz de 32 kamera için teklifler aldık. 10 bin tl ile 25 tl arasında değişen fiyatlar verdiler. 10 bin tl olanını seçeceğiz sanırım, velimiz olduğu için ve 5 yıl garanti verdi. netten istediğiniz yerden cepten fln izleyebilirsiniz dedi. Fikir vermek istedim daha da isterseniz fiyat tekliflerini size yollayabilirim...

Geri