kamera sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unzip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

unzip

Üye
arkadaslar okul kamerasını calıstırdıgımda hata verip kapanıyor güvenlik ayarlarından da eminim exploreri de güncelledim ben işin içinden çıkamadım
tavsiyelerinizi bekliyorm resim aşağıda.

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    44.8 KB · Görüntüleme: 7,945
  • hata.jpg
    hata.jpg
    44.8 KB · Görüntüleme: 7,945
Explorer ayarlarından olabilir.
araçlar,internet seçenekleri,tüm bölgeleri varsayılan düzeye sıfırla.
imzalı activex denetimleri yükle (sor)
imzasız activex denetimleri yükle (sor)
bu şekil ayarları yap dene.
iyi günler.

hocam bizim oklun kamerasında da benzer bir sorun var.windows 7 işletim sistminde 192.168.1.6 ip adresini girdiğimizde ilkönce activex denetiminin yüklenmesi gerektiğini söylüyordu.onu yukkarda dedğiniz gibi özel düzey den halletttik..login ekranı açıldı fakat şimdi ise login failed.please check your network environment hatası veriyor.nasıl düzeltilirrrr

lover128' Alıntı:
hocam bizim oklun kamerasında da benzer bir sorun var.windows 7 işletim sistminde 192.168.1.6 ip adresini girdiğimizde ilkönce activex denetiminin yüklenmesi gerektiğini söylüyordu.onu yukkarda dedğiniz gibi özel düzey den halletttik..login ekranı açıldı fakat şimdi ise login failed.please check your network environment hatası veriyor.nasıl düzeltilirrrr

isterseniz msn ekleyin.
müsaid bi zaman da teamwiever ile halledelim.
destek_yusuf@hotmail.com

denedim dediklerinizi aynı hata devam ediyor yardım :cry:
HiDvrOcx.ocx kamera hatası diyor

unzip' Alıntı:
denedim dediklerinizi aynı hata devam ediyor yardım :cry:
HiDvrOcx.ocx kamera hatası diyor

Merhaba. O dosyanın nerede olduğunu bulup sağ tıkladığınızda eğer ki güvenlik sekmesi geliyorsa oradan kullanıcıya tam yetki vermeyi deneyebilir misiniz.

Aslında Çok Basit Bir Çözümü Var Modemin Arayüzüne Girin Ve 8200 Portunu Dvra Yönlendirin Bu Sıkıntı Nedense Biz O Portu Hep 9000 Olarak Biliyoruz Ama Dvrda 8200 :D nedense Ve Unutmayın Yönlendirdiğiniz Portlar Açık Port Kontrol Aracı Sitelerinden Denetleyin Bazı Modemlerde Bazı Portlar Yönlenmiyor 80 VE 21 den Bahsetmiyorum onlar Zaten TTNET Modemlerinde Yönlenmiyor Ama Bazı Modemlerde 9000 , 3200 Gibi Portlarda Yönlenmiyor Dediğim Gibi Dvr Balitech se 8200 Yönlendirin veya Madia Portunuzu Kontrol Edin BGS BİLİŞİM BURSA Güvenli Bir Yaşam Diler.

Geri