Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR OKULA KAMERA KOYDULAR. İNTERNETTE BAĞLAMAK İSTİYORUM. GEREKLİ AYARLARI YAPTIM. OKUL HATTINDA HER BİLGİSAYARDAN BAKABİLİYORUM AMA DIŞARDAN İNTRENETTEN SAYFA AÇILMIYOR. IP SABİT. NE YAPMAM GEREKİR?
ip nin beraberinde modeminizde ayarını yaptığınız portu girerek bağlanmanız gerekir. Modem ayarlarnı yapılandırmadıysanız, modem üzerinden dışa bağlantı açarak hangi ipye bağlanacağı ve hangi porttan aktarım yapacağını belirtiniz sonrasında "iport" şeklinde dış hattan bağlanınız.
en kolay yol iç masrafsız msn yardımı ile gerçekleştirmek. incelemedim ama son versiyonunda çoklu görüşme gibi özelliklerde mevcuttu. en kötü ihtimalle düşük video kalitesi ile bu işi size gerçekleştirebilecek programlar mevcuttur. internette biraz araştırmnızı önerirm.
ARKADAŞLAR OKULA KAMERA KOYDULAR. İNTERNETTE BAĞLAMAK İSTİYORUM. GEREKLİ AYARLARI YAPTIM. OKUL HATTINDA HER BİLGİSAYARDAN BAKABİLİYORUM AMA DIŞARDAN İNTRENETTEN SAYFA AÇILMIYOR. IP SABİT. NE YAPMAM GEREKİR?
okul mebin hattımı yoksa ADSL hatmı. eğer mebin hattı ise dışardan erişimlere engelli olabilir. değil se adsl modemin içine girip uzak masaüstü bağlantıları için NAT adresleme işlemlerinden o bilgisayar sabit Ip vererek dışardan erişim sağlayabilrisiniz. NAT ayarlarını modemin özelliğine göre google amcadan bulabilrisiniz. ama naçizane tavsiyem uzak bağlantı için teamweaver programını kullanmanız. NAt ayarına gerek kalmadan çok basit bir şekilde uzak masaüstü yapabiliyorsunuz.
Modem üreticisinin müşteri hizmetlerini ararsan sana port açmayı anlatırlar. Maka model kaç çıkışlı olduğu bilgisini yazarsan ben de yardımcı olabilirim.