Kampanyadan Telefon

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar kampanyadan telefon alanlar memnunlarmı şu aveanın kampanyalarından falan dışarıya göre baya pahalı oluyo sanırsam akıllı telefon almayı düşünüyorum ama henüz ne telefona ne de nasıl alacağıma karar verebildim :(

gamer99' Alıntı:
GSM firmalarının kampanyalarından uzak dur.

Kat kat parasını çıkarıyorlar aboneden . . .
+
Aynen uzak durmak lazım
Verecekleri telefona karşılık taahhüt imzalatıp belirli bir tarifede 24 ay gibi uzun bir süre kalmanızı sağlayacaklar.
Geçen sürede çok daha cazip tarifeler ve daha iyi özelliklere sahip ucuz telefonlar çıkacaktır.
Kampanya-taahhüt işine girmeden bütçenizin elverdiği istediğiniz telefonu almanızı öneriyorum. İstediğiniz zaman başka tarifeye de geçebilir , numaranızı da taşıyabilirsiniz.

media markt'ta hediye kart diye bir uygulama vardı kredi kartına taksit yapıyordu. Geçen hafta anneler günü için eşime GM discovery 16 gb lık lardan alaçaktım o zaman görmüştüm. Discovery kullanıyorum FP açısından çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.
Ayrıca taksit için tanıdık bir esnaf arkadaşın varsa onun pos makinasından taksit yaptırıbilirsin bizim burada arkadaşlar yapıyorlar bu işi

hepsiburada dan alacağınız telefon fiyatı kadar başka bir ürün alın 9 taksitle ödeyin. işleminiz bittikten sonra şiparişi iptal edin ve size yapılacak geri ödemeyi çek olarak isteyin. bu çeklede telefon alın

her_dem' Alıntı:
hepsiburada dan alacağınız telefon fiyatı kadar başka bir ürün alın 9 taksitle ödeyin. işleminiz bittikten sonra şiparişi iptal edin ve size yapılacak geri ödemeyi çek olarak isteyin. bu çeklede telefon alın

farkedilene kadar süper bir fikir :alkis:
harikasınız hocam ne diyeyim, herşeyin bir yolunu illaki buluyoruz...

Geri