Kamuda Başörtüsü Sorunu

Kodla Büyü

tar1k_demir

Site Gezgini
Hocalarım kamuda başörtüsü yasağı işkencesine artık son verilmesi gerekiyor. Kamu denetçisi Mehmet Nihat Ömeroğlu başvuru olması halinde bu konunun da değerlendirileceğini söyledi.

Duyarlı hocalarımdan başvuru formunu doldurmalarını rica ediyorum. Aykırı sesler çıkacaktır ama herkes kendi vicdanıyla bu haksızlığa tepkisini koymalıdır.

Buradan formu doldurabilirsiniz: https://ebasvuru.ombudsman.gov.tr/giris.aspx

Saygılarımla....

Güvenilmeyen Bağlantı !

Ekli dosyalar

• tehlike.png
    tehlike.png
    25.8 KB · Görüntüleme: 739
Hocam "Guvenilmeyen bağlantı" uyarısı e-okula girerken de çıkıyor, arkadaşın paylaştığı site gov uzantıli devletin sitesi :wink:
Tam destek.

bu millet hükümeti bu konuda niye sorgulamıyor. 11 yıldır iktidar ama kamuda başörtüsü konusunda hiç bir adım yok. ebs de 12 milyon imza toplamıştı onlarda alacağını aldı onlardanda ses yok. eylem yapanlarda nedense meydanda yok. başörtüsünü konusunu birileri zaman saman istismar etmiştir.

Güncel

Bu arada site hocamın dediği gibi güvenli gov uzantıli resmi site zaten. Destek veren herkesten Allah razı olsun

Sİzi görende 10 yıldır başka birisi var zanneder yönetimde... 10 yıldır neden çözülemedi kamuda baş örtüsü sorunuda şimdi birden çözülecek???
Canları isteyince herşeyi insanların protestosuna karşı yapıyorlar kimseyi dinlemiyorlar ama bu konuda 10 senedir ses yok...!

mustafatoker' Alıntı:
bu millet hükümeti bu konuda niye sorgulamıyor. 11 yıldır iktidar ama kamuda başörtüsü konusunda hiç bir adım yok. ebs de 12 milyon imza toplamıştı onlarda alacağını aldı onlardanda ses yok. eylem yapanlarda nedense meydanda yok. başörtüsünü konusunu birileri zaman saman istismar etmiştir.
Haklısın hocam üzerine gitmek lazım üzerine gitmeden hiçbir şey olmuyor bu ülkede

Başvuru yaptım fakat ekranda başvurunun tamamlandığına dair bir yazı veya işaret çıkmadan oturum açma penceresine yönlendirdi. Tekrar giriş yaptım fakat kayıtlı bir başvuru da gözükmüyor. Acaba asp standardı olduğu için IE dan mı kayıt oluşturmamız gerekiyor?

seraser' Alıntı:
Başvuru yaptım fakat ekranda başvurunun tamamlandığına dair bir yazı veya işaret çıkmadan oturum açma penceresine yönlendirdi. Tekrar giriş yaptım fakat kayıtlı bir başvuru da gözükmüyor. Acaba asp standardı olduğu için IE dan mı kayıt oluşturmamız gerekiyor?
Hocam formu doldurunca eposta adresine bi şifre ve link geliyor o şifre ile giriş yapıyorsun. Ben Chrome ile yaptım.

Hocam kamuda başörtüsü sorunu mu kaldı? zaten eylem devam etmekte ve kimse kimsenin baş örtüsüne karışmıyor. 11 yıldır iktidar olan bir parti var sadece ufak bir yönetmelik değişikliği ile kimsenin karşı çıkması olmadan bitecek bir şeyi siyasi rant için kullanmak için bekletiliyor. 11 yıl önce devam eden baş örtüsü eylemleri neden devam etmiyor. siz yapmış olduğunuz destek baş örtüsünde çok siyasi oyunun bir parçası olma olacak 657 deki haklarımızı kaybediyoruz...

pasha34' Alıntı:
Hocam kamuda başörtüsü sorunu mu kaldı? zaten eylem devam etmekte ve kimse kimsenin baş örtüsüne karışmıyor. 11 yıldır iktidar olan bir parti var sadece ufak bir yönetmelik değişikliği ile kimsenin karşı çıkması olmadan bitecek bir şeyi siyasi rant için kullanmak için bekletiliyor. 11 yıl önce devam eden baş örtüsü eylemleri neden devam etmiyor. siz yapmış olduğunuz destek baş örtüsünde çok siyasi oyunun bir parçası olma olacak 657 deki haklarımızı kaybediyoruz...
Biliyorum hocam siyasi rant peşindeler ama tepkisiz kaldıkça cozecekleri yok bu işi kökten

Siyasi rant peşinde olmakla suçlayanlara rağmen ben de başvurumu yaptım, şikayetimi yazdım.

Geri