Y yvzakblt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 281 9 Şubat 2012 #1 http://www.kamudanhaber.com/index.html Lütfen sitede bulunan anketi oylayalım arkadaşlar.
E EnTRoPi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 421 9 Şubat 2012 #4 oyladım ama daha 425 oy evet. Eğer binlerce evet olsa etkisi yüksek olabilir. Bu yüzden herkes katılsın lütfen.
oyladım ama daha 425 oy evet. Eğer binlerce evet olsa etkisi yüksek olabilir. Bu yüzden herkes katılsın lütfen.
zannaz Aktif Üye Mesajlar 247 9 Şubat 2012 #6 bugün dersim yok benim, dersi olanlar öğrencilere oylatsa nasıl olur?
Y yvzakblt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 281 9 Şubat 2012 #7 bu ve benzeri anketler bir başlıkta toplanıp forumda sabitlenebilir.
ozgurseremet Aktif Üye Mesajlar 168 9 Şubat 2012 #8 %25 hayır demişler ya. eveti biz dedikde hayırları kim diyo acaba milletin ne derdi var bu dersle anlamıyorum
%25 hayır demişler ya. eveti biz dedikde hayırları kim diyo acaba milletin ne derdi var bu dersle anlamıyorum
keyloger Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,057 9 Şubat 2012 #9 belki formatörlükten memnun olanlarda vardır onlar hayır demiş olabilirler, ben memnun olsam da evet diyorum :mrgreen:
belki formatörlükten memnun olanlarda vardır onlar hayır demiş olabilirler, ben memnun olsam da evet diyorum :mrgreen:
Z Zizu_ Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,978 9 Şubat 2012 #10 Bu durumda olup da hayır diyen arkadaşlar nelerine güveniyorlar hala anlam veremiyorum. İlginç gerçekten de..
Bu durumda olup da hayır diyen arkadaşlar nelerine güveniyorlar hala anlam veremiyorum. İlginç gerçekten de..
togius Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,737 9 Şubat 2012 #12 oranlar %74 e %25 e kadar geriledi. Arkadaşlar sabah neredeyse %50 %50 ydi ağırlığımızı koyalım hadi hep beraber.
oranlar %74 e %25 e kadar geriledi. Arkadaşlar sabah neredeyse %50 %50 ydi ağırlığımızı koyalım hadi hep beraber.
redik Aktif Üye Mesajlar 119 9 Şubat 2012 #14 hayır diyenler bizim içimizden değildir (öyle olduğunu umuyorum). Bizi çekemeyen diğer öğretmenlerdir.
hayır diyenler bizim içimizden değildir (öyle olduğunu umuyorum). Bizi çekemeyen diğer öğretmenlerdir.