Kandil’de hatıra fotoğrafı!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam bu fotoğrafları sağda solda yayınlamak pek uygun olmaz bunları yayınlayıp bu ş.. sizleri dahada şımartmak uygun bir davranış olmasa gerek. artık ülke ikiye bölündü bu sürece destek verenler birde karşısında olanlar. hangi tarfta kimlerin oturduğuda belli bu ülke kaderini kendi eliyle çizecek ama bu hiçte birilerinin beklediği kansız bitmez.

nasıl yaratık bunlar yaa... bir polis nasıl cinnet geçirmiyor şaşırıyorum...

bu fotoğraflar artık çok normal... akil insanlarımız gerçek yüzlerini göstermeye başladılar bile Doğu Anadolu grubu başkanı Can Paker "Keşke böyle bir barış sürecini başlatan kişi, özgür bir ortamda bunu devam ettirebilse" diyor. Aynı zamanda da Abdullah Öcalan ile Fethullah Gülen Times dergisinin yılın 100 lideri arasına giriyor...İrlanda Kurtuluş Ordusu’nun (IRA) siyasi kanadı Sinn Fein’in lideri Gerry Adams Apo'nun profili hakkında;
“Hayırlı Cuma Anlaşması olarak bilinen İrlanda barışı bu ay 15’inci yılını doldurdu. Bu zamanın neredeyse tamamında Kürdistan İşçi Partisi’nin kurucusu Abdullah Öcalan Türkiye’de hapisteydi. Buna karşın barışın sesi, hayatı boyunca savaştığı kişilere dostluk eli uzatmaya gönüllü bir lider haline geldi. Uzun zaman süregelen farklılıkları çözmek için alternatif yollar olduğuna düşmanları ikna etmek sabır ve diyaloga girme isteği ama en önemlisi liderlik gerektirir. Öcalan bu liderliği gösterdi. Hapiste olmasına rağmen, Kürt halkını demokrasiye, barışa ve hoşgörüye bağlayan bir yol haritası oluşturdu. “Silahları susturup fikirlerin ve siyasetin konuşması” için zamanın geldiğini savunuyor. Öcalan, “Kürt halkının mücadelesini yeni bir aşamaya getirecek bir “yeni başlangıç” istiyor. Bu siyasi aşamada “tüm halklar ve kültürler” için müzakere yoluyla eşit, özgür ve demokratik bir ülke yaratmak için çalışılacak. Kendisini liderliği ve vizyonu için tebrik ediyor, Türk hükümetine kendisini serbest bırakması için çağrıda bulunuyorum.”

Apo'nun çıkması yakındır...

ben yayınlamadım..koskoca gazete yayınlamış zaten..ama yazıktır gerçekten..

Ben şu Sırrı Süreyyayı anlamıyorum ya Adıyaman Türkmenlerinden bir insan. Katillerle birlikte gaflet içerisinde..

Yenimi görüyorsunuz hocam. senelerdir var bu fotoğraflar. Sanki 30 senedir her şey güllük gülistanlıktı her hafta onlarca şehit verilmiyordu. Şimdi mahfoldu ya herşey. Bu fotoğraflar 30 yıldır var. niye hayrete düştünüz onu anlamadım...

Geri