kanz mi chicco mu

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaslar bebek arabalarina bakiyoruz en son ya kanz ya chicco almaya karar verdik, bize ikisi de hemen hemen ayni gibi geldi ama ayni model kanzda 600tl chiccoda 1000tl aradaki farki biz mi goremdik sizler ne onerirsiniz?

Hocam google.a quinny yazdim ilkcikann 11.5 kiloydu bir de boyle arayayim

Çocuğun bineceği zaten 1-2 sene. Gerek yok çok paralar vermeye , çevrenize önce bir sorun - kullanılmayan vardır. Değilse uygun fiyatlı yerli malı bir şey alın derim.

Agirligi gayet iyi gidip gozumle goreyim bunu da Hocam tesekkurler

Re: Ynt: kanz mi chicco mu

Kesinlikle baston alın, çok pahalı olmasın, az yer kaplasin. Hafif olsun.

Henuz cocuk karnimda :lol: ama 2 2.5 ay sonra gelecek insallah. Hiocam hafif ve baston olanlar heran kiriliverecekmis gibi duruyor oyle durmayan bir model bulduk 3000tl dediler baston olmayanlar cok agir bu ne yaman celiski boyle :oops:

Hocam 3bin verene kadar 5bin verin bir marka görmüştüm ben ingiliz modeli. 1950 li 60 yıllar klasik bişey.
İŞTE BULDUM ucuzlamış be
127760194_tn70_0.jpg

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/inglesina-classica-bebek-arabasi-betulla-127760194
BEBEK ARABASI BUNA DENİR İŞTE-GERİSİ FASA FİSO
AMORTİSÖR SÜPER GÜNEŞLİK TAM VE EN ÖNEMLİSİ DE HAVASI - SANKİ İNGİLİZ KRALİYET ARİSTOKRASİ MODELİ

Enterprise' Alıntı:
Tek ozelligi havasi ama cidden havali duruyor :P
PAHALI ve HAVALI
Yani 3-4 yıl önce ilk gördüğümde sanki 5bine yakın bir fiyatı vardı.Gittigidiyorun en pahalı :scared: bebek arabası olduğundan dolayı, tekrar bulmam çok kolay oldu. :puhaha:
E yani, şu tekerlek üstü yaylı amortisörlere bakın.Bu büyük ve ince tekerler ile titreşim vs olmazAyak üstü örtüsünü saymasak, bile güneşlik ve hele perdeler çok şirin.
Havalıya gelince, 80 lı yıllarda tüm modeller bunun benzeriydi.Ama şimdilerde ortalık önce japon ve sonra çin işlerine boğuldu.
Klasik her devrin modelidir ve havası hiç sönmez.

Hocam quinny zapp extra ile birlikte maxi cosi family fix anakucagi alın cocuk hemen hemen 1 yasına gelene kadar bebek arabası ile maxi cosi yü kullaninir arabaya da maxi cosi ile koyarsınız. Cocuk 1 yasını geçtikten sonra bebek arabasının kendi oturacağını kullanırsınız.

Geri