Kar Tatilinde Çalışıyormuyuz?

Kodla Büyü
Bence gitmez, eğitim öğretim saatlerinde çalışır yazıyordu son yazıda.

keyloger' Alıntı:

hocam bende öyle düşünüyordum ama idare çalışmam gerektiğini söylüyor kar olmuş 50 cm araba kaybolmuş vs. millet evde yatıyo bizim ne işimiz var okulda?

madde 8 bt rehberliği görevi eğitim öğretim saatlerinde yapılacaktır.
tereddüt edilen hususlarda ise BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenlere Ek-1 ’de belirtilen görevlerin dışında nöbet
görevi de dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir.
-BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenler eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde (teneffüs
saatleri de dahil), ilgi (a) yazı ekinde belirtilen görevler doğrultusunda öğretmen ve
öğrenciler için BT rehberliği görevlerini yürüteceklerdir.
İlgili öğretmenlere nöbet görevi de
dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir.

yani öğretmen ve öğrenciler için diyor.öğretmen ve öğrenci yoksa neden gidesinizki.idarecşinizin gözüne sokun.eğer illa da gel diyorsa dilekçe ve bu maddeleri yazarak konuyu resmileştirerek ilçe veya ilden görüş alsınlar.

cbcb2005' Alıntı:
keyloger' Alıntı:

hocam bende öyle düşünüyordum ama idare çalışmam gerektiğini söylüyor kar olmuş 50 cm araba kaybolmuş vs. millet evde yatıyo bizim ne işimiz var okulda?
İdarenin çalışmanız gerektiğini söylemesi bana bir müdür yardımcısının sözünü hatırlattı. Müdür yardımcısı aslında tüm öğretmenlerin kar tatilinde okula gelebileceğini; çünkü komisyon ve kurullarda görevleri bulunduğunu söylemişti. Tabii ki onun kendi düşüncesiydi.
Sizin okulunuz pansiyonlu bir okul değilse; idarenin sizi okulda görmek istemesinin sebebi ne olabilir acaba. Tabii ki BT Rehber Öğretmenliği görevlendirme yazısında yazılanların tüm personel tarafından tam olarak anlaşıldığı düşünülürse...

Kar tatilinde okula gidip kar küremeyi düşünmüyorsunuz umarım?

Geri