Kar tatilinde formatör okula gider mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suatozt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
gider ve ek dersini alır. Okula gelmeyen derse girmeyen diğer öğretmenler ek dersi alamaz.

Ek dersini almak isterse gider istemezse yine de gider :) (Rapor alırsa o başka)

Formatör dediğin yağmur çamur kar dinlememeli, fırtınalar kopsa formatör okulda olmalı. Bizler insan da değiliz zaten!

ben ağrıdayken 2 gün tatil oldu gitmedim ve ek dersimide aldım... idareciler de gitmedi onlarda aldı :D...

kar tatili yollar kapalı formatör biner katıra koyulur yol az gider uz gider dere tepe düz gider o okula girer bekler

tsunami olur formatör çıkar bir tahta parçasına sarılır ayakları ile de dümen yapar okula gider çatısına çıkar suya dalar çıkar ve ölümünü bekler

deprem olur yer sallanır insanlar bir yerlere kaçışır formatör arşın arşın okula zor ulaşır. tutunur bir kolona savrulur bir o yana bir bu yana beşik misali git geller sonrası içi geçer dalar güzel bir uykuya

kaçarı yok gideceksin.

Ben gitmedim hocam, zaten tatilin bir sebebi de yollar kötü olduğu için. Gitmedim, kimsede beni aramadı, neden elmedin die.

okulda öğretmen yok öğrenci yok formotör gidip ne yapar kii hem tatil yapılıyorsa ulaşım sağlanamadığındandır nasıl gitsin formatör insaf yaa ben olsamm gitmemmmm. ek ders de istemiyorum.

ysahin' Alıntı:
kar tatili yollar kapalı formatör biner katıra koyulur yol az gider uz gider dere tepe düz gider o okula girer bekler

tsunami olur formatör çıkar bir tahta parçasına sarılır ayakları ile de dümen yapar okula gider çatısına çıkar suya dalar çıkar ve ölümünü bekler

deprem olur yer sallanır insanlar bir yerlere kaçışır formatör arşın arşın okula zor ulaşır. tutunur bir kolona savrulur bir o yana bir bu yana beşik misali git geller sonrası içi geçer dalar güzel bir uykuya

kaçarı yok gideceksin.

:puhaha:

elf.krc' Alıntı:
ysahin' Alıntı:

kaçarı yok gideceksin.

:puhaha:

Süper :++:

Ben kar tatilinde gitmemiştim. Kimse de niye gelmedin diye aramamıştı. Zaten arkadaşın dediği gibi öğretmen yok öğrenci yok neden gidilsin ki okula. Tabi bu idarenin anlayışına bağlı. Anlayışsız olup diretenler "idarecilerin çalışma saatlerine uyman gerek" diye tutturabilirler.

Kar Tatilindeyiz, okul yakın gidebiliyorum ama daha görevlendirme çıkmadı. Haybeye gidiyorum belkide...

gitme kimseyede sorma soran olursa da yollar kapalıydı gidemedim dersiin ayrıca müdür yardımcılarını ararsan gelmen lazım derler cunku onlar mecbur orda diyes senide haybeye oraya dikmek isterler

gider benim gibi ek dersinide alır. bu kadar basit. ama sen dersen ki müdür bey ben gelmiyorum ek dersimi vermeyin kabul ederse kimsede niye gitmedin demez.

önce gitmez..sonra müdür arar, çağırır tığış tıpış gider :D ama tatiiiilll dediğiyle kalır :puhaha:

gitmesi gerekir hocam. ek dersini de alır. ben formatörken okullar selden dolayı 2 gün tatil olmuştu. ben okulda bulunmam gerektiğini bilmediğim için okula gitmedim. kimse de arayıp sormadı. gerçi idarecilerin de gittiklerini zannetmiyorum. okullar açıldığında müdür bana hocam tatilde okulda olman gerekiyordu, biz yine de senin ek dersini kesmedik demişdi.

Okula gider, bakar ki okul kapalı ardına bakmadan evine gider yada öğretmen evine gidip emekli öğretmenlerle tavla, okey oynar.

Geri