Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı soruyu ben de merak ediyorum.kurumuzdan dersler devam etmektedir diye msj geldi ama bu sneye kadar hep tatil oluyorduk biz de bu yıl durumda ne dğişti anlamadım
arkadaşlar valiliğin açıklamasında örgün ve yaygın eğitim kurumları tatil diyorsa bildiğiniz üzere halk eğitimi de kapsıyor. onlar da tatil yapıyor. eğer ki valilik açıklamasında ilköğretim ve lise gibi sadece örgün eğitim kurumları diyorsa halk eğitimler tatil yapmıyor. ama genel olarak valilikler örgün ve yaygın eğitim kurumlarında diye açıklama yapıyor. tabiki durum sizin valiliğin açıklamasında bitiyor..
Kar Tatili
Yoğun kar yağışı nedeniyle okullarımız bugün 07/01/2015 tatil edilmiştir
İlçe MEM'in açıklaması bu şekilde. Halk eğitim merkezi "okul" kavramı altında yer almadığı için tatil olmuyor sanırım. Aslında bence kurum müdürünün inisiyatifinde gibi. Sabah kurumu aradım, "Gel hocam evde ne yapacaksın sanki?" dediler, ben de gittim