Kara Kara Düşünüyorum

Kodla Büyü

Bilişimci10

Aktif Üye
evet 2 gündür düşünüyorum. birçoğunuzun da benim durumumda olduğunu biliyorum. öğrencilerim bilgisayarla yeni tanışacaklar, sınıf mevcutlarım kalabalık. kılavuz kitabımız da yok. mecbur günlük plan yazacağız.
yıllık planımızın ilk kazanımı bilgisayar ağları. bu bence ileri bir konu ve çocuklarım anlayamaz. daha bilgisayarı açamıyorlar.günlük planı yıllık plana göre yapsam uygulayamayacağımı biliyorum. kendi bildiğimi okusam müfettişe ne diyeceğim. Şaştım kaldım. akıl verin.

planızı değiştirin,günlük plan olayını bazı idareler istemiyor,isteselerde işleyceğiniz derse göre yaparsınız..
basit düzeyde anlatın kafanıza göre takılın müfettiş hiç birşey demez :+1:

Meslekte yeni sayılmam hocam ama daha önce kılavuz kitap vardı, ordan devam etmesem de müfettiş sormuyordu. ama şimdi günlük planı yaparsam sorar haklı olarak. müdürüm ise günlük plan yapmamı kesinlikle isteyecek :(

Müfettişin tek isteyeceği bence yıllık plan oluşturmamız ve ona göre dersi işlememiz olacaktır. Öğrenci Öğretmen kitabı yok. Günlük Plan işi bence gereksiz ya da bilmiyorum en azından ben yapmayacağım. İşlediğim herşeyi deftere yazdıracağım içinde kim ne derse desin. Hesap soracak olan buyursun sorsun en ufak bir çekincem olmaz.

Geri