1 110607 Aktif Üye Mesajlar 169 1 Nisan 2013 #1 sizce karakolun dibinden ev alınırmı uygunsuz saatlerde gürültü patırtı olur mu.
folikAsit Aktif Üye Mesajlar 233 1 Nisan 2013 #2 Karakolun güvenlik olarak görüldüğü bir şehirde alınır, karakolun hedef olduğu bir şehirde iseniz uzak durun derim..
Karakolun güvenlik olarak görüldüğü bir şehirde alınır, karakolun hedef olduğu bir şehirde iseniz uzak durun derim..
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 1 Nisan 2013 #4 hocam ev alıp oturunca kurban keseceksin değil mi bize
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 1 Nisan 2013 #5 yadigartbaykal' Alıntı: tayinci42' Alıntı: hocam ev alıp oturunca kurban keseceksin değil mi bize Genişletmek için tıkla ... tatlısından önce ne gider amma Genişletmek için tıkla ... üstüne bol köpüklü orta şekerli türk kahvesi olmazsa tatlı keser..
yadigartbaykal' Alıntı: tayinci42' Alıntı: hocam ev alıp oturunca kurban keseceksin değil mi bize Genişletmek için tıkla ... tatlısından önce ne gider amma Genişletmek için tıkla ... üstüne bol köpüklü orta şekerli türk kahvesi olmazsa tatlı keser..
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 1 Nisan 2013 #6 Yuh ama ya, adam o kadar borç yapmış, ev alacak. O kadar da yüklenilmez ki :lol: Hayırlı olsun hocam ama ben olsam gürültülü olur diye tercih etmezdim.
Yuh ama ya, adam o kadar borç yapmış, ev alacak. O kadar da yüklenilmez ki :lol: Hayırlı olsun hocam ama ben olsam gürültülü olur diye tercih etmezdim.
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 2 Nisan 2013 #7 bence alınır hocam... simdiden hayirli olsun pastami kesiyoruz büyük olsun cikolata parcacikli