Karaman 2013 il dışı

Kodla Büyü

ugurlu.luyum

Site Gezgini
arkadaşlar benim puanım 95 mersin ve karaman düşünüyorum. Karaman merkezde 3 okul açık. Alparslan Ortaokulu, Mümine Hatun Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu. Bu üç okul hakkında bilgisi olan var mı? Ya da Karaman hakkında (yaşam, kiralar gibi) ?

alpaslan yeni okul.. ikinci dönem açıldı. lab. yok.
yunus emre merkezdeki en eski okullardan biri.. lab dağıtılmıştı geçen yıl.. çok merkezi bi yerde..
mümine hatun da da merkezi bir yer de.. lab. durumunu bilmiyorum..
kiralar doğalgazlı kombili 120-150 metrekare evler 400-500 arası..

Yunus Emre yer olarak çok güzel ama bulunduğu mahallenin öğrenci profili sıkıntılı olabilir.

Teşekkür ederim hocam. Mümine Hatun ortaokulunun labı varmış. Yunus Emre ortaokulunun müdür yardımcısı 99 yılında kurulan labımız var ama başvuru yaptık yenilenecek dedi, öğrenci profili sorun olmaz sanırım şu an çalıştığım okul da çok iç açıcı değil :) Alparslan ortaokulu yeni açılmış dediğiniz gibi, labın altyapısı hazırmış bilgisayarlar bekleniyormuş. İki okula da bilgisayar gelecek dediler emin konuşuyorlardı, Ben yukardaki sırayla yazdım bakalım hayırlısı olur inş.

77 puanla yazdım ben de,umutluydum ama talep çokmuş, millieğitimi beş altı kişi aramış dunden beri, hayırlısı artık..

ben de Karaman dan sonra Silifke ve Erdemli yazdım hocam :) sıralama biraz ters oldu ama belli olmuyor, ya tutarsa hesabı.

Sonuç tabikide bizler için hüsran :(, 117 puanla Ayrancı'ya, 87 puanla Mut'a gitti arkadaşlar :(, Karaman merkeze kaç puanla geldi arkadaşlar bende merak ediyorum

Geri