karar veremiyorum

Kodla Büyü

nurhans

Aktif Üye
Arkadaşlar benim şöyle bir durumum var
Geçen yıl şubat ayında köy orta okuluna atandım,
Müdür yardımcısı senin derslerine ben giriyorum ve tabii ki bilişim laboratuvarı yok elektrik bile yok dedi
Önümüzdeki yıl yeni binamıza taşınacağız dedi hatta yeni binayı da göstermişti
Beni ilçe merkezindeki meslek lisesinde görevlendirdiler öğrenciler adeta beni verem etti
Şimdi ise kendi okulumda formatör olmaya niyet ettim
Ancak milli eğitimden benim okulum fatih projesi kapsamında olmadığı için kendi okulum yerine geçen yıl görevlendirme olarak çalıştığım okulda veya yine ilçe merkezindeki başka bir orta okulda formatör olabileceğim söylendi,
Kendi okulumun yeni müdürü ile görüştüğümde o da ek dersinizi doldurabilmek için formatör olmanıza gerek yok bizim okulda seçmeli derslerimiz var onlarla doldurursunuz dedi
Sizce ben hangisini seçmeliyim pişman olmamak için bana bu kararı vermemde yardımcı olabilirseniz sevinirim
Çünkü sonradan pişman olup kafamı duvarlara vurmak istemiyorum?

Kendi okulunuzda dersiniz yoksa meslek lisesi olmayan (meslek liselerinin ders saatleri fazladır) fatih kapsamındaki size uygun bir anadolu lisesine btr olarak görevlendirme isteyebilirsiniz.
Seçmeli derslerde 30 saat dolmaz, dolsa da yarın bir gün öğretmen gelir, bazılarını ona verirler, üstelik branşınız olmayan dersler işkence haline gelebilir.

yakuphan' Alıntı:
Kendi okulunuzda dersiniz yoksa meslek lisesi olmayan (meslek liselerinin ders saatleri fazladır) fatih kapsamındaki size uygun bir anadolu lisesine btr olarak görevlendirme isteyebilirsiniz.
Seçmeli derslerde 30 saat dolmaz, dolsa da yarın bir gün öğretmen gelir, bazılarını ona verirler, üstelik branşınız olmayan dersler işkence haline gelebilir.
Kesin dolduramazsın mı diyorsunuz hocam, o vakit neden müdür formatör olmana gerek yok dedi ki ben şimdi anadolu lisesindeki azmanlarla naparım onu bilemiyorum
:cry: :cry:

Kesin dolduramazsınız demiyorum. Seçmeli dersler genelde 1-2 saatlik derslerdir. 30 saati doldurmak için bir seçmeli ders için 10-15 şubenin dersine girmen gerekiyor. Ayrıca bu dersleri sizden başka ek ders almak isteyen öğretmenler de isteyecektir. Okulunuzun durumunu en iyi siz değerlendirebilirsiniz. Mevcut dersleri öğrenin, size verilmek istenen dersler ve kaç saat öğrenin. Buna göre kararınızı verirsiniz.
BTR olduğunuzda görevlendirildiğiniz okulda derse girmeyecek, öğretmenlere bilişim konusunda rehberlik edecek, varsa akıllı tahtalarla ilgileneceksiniz. Kendi okulunuzda varsa bilişim derslerine gireceksiniz, yoksa sadece BTR olarak görevlendirildiğiniz okulda BTR görevlerinizi yapacaksınız. Karşılığında da 18 saat ek ders alacaksınız.
Ayrıca müdür yardımcınızın branşı bilişim teknolojileri değilse siz varken bilişim derslerine giremez.
Bu arada okulunuzda kaç saat bilişim teknolojileri ve yazılım dersi var?

Okulun öğrenci sayısı 80, 8 saat bilişim teknolojileri dersi varmış.
Ben formatör olunca tek okula giderim diyordum hem köydeki hem ilçe merkezindeki iki okula mı gidicem yani şimdi!

8 saat bilişim dersine zaten siz gireceksiniz. Bu dersleri bir güne toplarlar. O gün köye gidersiniz. Diğer 4 gün ise BTR olarak görevlendirildiğiniz okula gider, ders saatleri içerisinde okulda bulunursunuz.

Çok güzel oldu hocam :? Bir tane bile bilgisayarın olmadığı okula beni tayin etmelerini de herhangi bir mantığa oturtamıyorum zaten Ben biraz sabırsızım o sebeple buraya yazdım, çok teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için...

hala buyuksehirlerin il merkezerindeki bircok okulda lab yok bazilarinida bazi kit akillilar dagitmis.. bu ulkede bt ogretmenleri 10-15 yillik bilgisayarlari calistirarak ders anlatarak bir mucizeyi gerceklestiriyorlar...

Geri