Kararnameler çıktı mı? İlişik kesebiliyor muyuz? Özür grubu

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Kararnameler çıktı mı? İlişik kesebiliyor muyuz? (Özür grubu)

İşlem basamakları nasıldı ? Önce ilçeden kararnameyi mi alıyorduk?

31 agustostan itibaren islemler basliyor da ne zamana kadar suresi var acaba. Islemleri hizlandirmanin bir yolu var mi ki? Oturup kararnamenin gelmesini mi bekleyecegiz.

Kararnameler sisteme yükleniyor ve meb lerde sistemden çekiyor. Çok uzun bir işlem değil ama sabah 10 11 i bulur. Şube müdürunu aradığında o da aynı zamanlardan bahsetti. En gec ogleden sonra Kararnameler gelmiş olur. Il dışında da çok çabuk gelmişti.

Habibocak hocam sizden haber bekliyoruz. :++:
Kararnameler okulların mebbisine mi düşüyor?
Seminerden önce ayrılış katılış yapmam Lazım. Çünkü eski okulum uzak.

yesimk06' Alıntı:
Habibocak hocam sizden haber bekliyoruz. :++:
Kararnameler okulların mebbisine mi düşüyor?
Seminerden önce ayrılış katılış yapmam Lazım. Çünkü eski okulum uzak.
Sayın Hocam,

Kararnameler İl MEM'lere gönderildi diye biliyorum. Bulunduğunuz İl MEM kararnameleri okulunuza gönderir. Ancak elden takip ederek hızlandırabilirsiniz.

Kararnameler Okul MEBBİS'ine düşmez.

İyi çalışmalar.

Bugün kesebiliyoruz galiba.. Önce ilçe memden kararnameyi alıp okula getirmemi istedi müdür ne alakaysa..?? :shock:

Maddeleri siraladiktan sonra haric diyormus. Mudur yardimcim da atamalar durduruldu deyince odum kopmustu :?

ordinaryus' Alıntı:
Bugün kesebiliyoruz galiba.. Önce ilçe memden kararnameyi alıp okula getirmemi istedi müdür ne alakaysa..?? :shock:

Kararname ile ilişik kesicek hocam. Kararname de sayı numarası vs bilgiler söz konusu. Bu bilgiler ile dosyayı hazırlıyor...
Yolluk vs. hesaplanıyor.
Buarada ilişik kesme başladı. Kararnameler sistemde aktif durumda.

Eslivya' Alıntı:
http://www.trthaber.com/m/?news=kamu-atamalari-durduruldu&news_id=201188&category_id=2

Kamu atamalari durduruldu da ne demek yahu. Gerekce neymiski. Bilgisi olan var mi?

Bizdeki yer değişikliği, ilk atama değil... alakası yok.. Yazıyı tam okuyun.

bugün arkadaşım elden aldı beraber okuluna götürdük ve akşam 16'ya işleri bitirdik yarın yeni okulunda.

Bizim kararname saat 2 de okula geldi ancak idareciler mangal yaptıkları için saat 4 de geldiler telefonlarimizi acmadilar dolayısıyla yarına kaldık eşyalarımızı taşıdığımız için de evimizde yok allah bildiği gibi yapsın alayini

bizim okuldaki iş bilen müdürü görevden aldılar. 2 yeni idareci atanmış hiç bir şey bilmiyorlar.
yolluğu bırak personel nakil bildirimini almak için yalan değil tam 2 saat bekledik.
koltuğu haketmeyen işbilmezleri siyaset ayağına böyle atarsan olacağıda bu :verymad: :verymad: :verymad:

hasan' Alıntı:
Eslivya' Alıntı:
http://www.trthaber.com/m/?news=kamu-atamalari-durduruldu&news_id=201188&category_id=2

Kamu atamalari durduruldu da ne demek yahu. Gerekce neymiski. Bilgisi olan var mi?

Naklen atamalar yer degisikligi oluyor. Ayrinti o kelimede degil, maddelerin sonundaki "haric" kelimesinde. Ayrica mesajlarin tumunu okuyun. Sonraki mesajda duzeltmisim.

Eslivya' Alıntı:
hasan' Alıntı:
Eslivya' Alıntı:

Naklen atamalar yer degisikligi oluyor. Ayrinti o kelimede degil, maddelerin sonundaki "haric" kelimesinde. Ayrica mesajlarin tumunu okuyun. Sonraki mesajda duzeltmisim.
Özür dilerim... sonraki yazınızı farketmemişim. Normalde tüm cevapları okumaya çalışırım ama nasıl olmuşsa..

Arkadaslar ben daha ilisik kesmedim ve eski okuluma seminerlere gidiyorum.Arastirdigim kadariyla ilisik kesme tarihi okulun bize teblig yaptigi tarihten itibaren 15 gunmus.Kararlar okula gelmedi ilcede bekliyor ve teblig eden de yok yani.mudur gec bir tarih gireriz 15 gun de baslar ayin 15inde kesersin.o tarihten itibaren de 15 gun meyilin baslar dedi.Ben de ayin 28 inde bayramdan sonra baslamak istiyorum .boyle olunca tam denk geliyor.Dogrumudur degilmidir? Tedirginim ya geciktirirsem?

Geri