Kararnameler Ne Zaman Gelir ?

Kodla Büyü
Sürecin (şehirden tamamen ayrılma) en hızlı şekilde sonuçlanması için izleneyecek yollar:
?

Kararnamenin size tebliğ edilmesi
Okulda hazırlanacak evraklar
Yolluk için Şoförler odası
Mal müdürlüğü
İlçe milli eğitim

Kabaca bu sıra...

Internet' Alıntı:
7 sinden önce ayrılmayııınn. :+1:
7'sinden önce başlarsak sorun olacağını düşünmüyorum. yeni ilçe milli eğitim müdürlüğü 40-45 günlük maaşı yapar ve hesaba yatırır ???

ercrah' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
7'sinden önce başlarsak sorun olacağını düşünmüyorum. yeni ilçe milli eğitim müdürlüğü 40-45 günlük maaşı yapar ve hesaba yatırır ???

45 gün derken....
1 temmuzda başladığımızı farz edersek, 1 temmuz-15 ağustos arası maaş 15 temmuzda yatmayacak mı?...

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ercrah' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:

45 gün derken....
1 temmuzda başladığımızı farz edersek, 1 temmuz-15 ağustos arası maaş 15 temmuzda yatmayacak mı?...

heeee.
peki sen 15 haziranda 15 temmuza kadarki 1 aylık maaşını almadınmı? yoksa yarım yattıda haberimiz mi yok...

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ercrah' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:

45 gün derken....

Normal maaşımızı alırız hocam 45 günlük değil.

temmuz maaşını yeni bankanızdan almak istiyorsanız 7'sinden önce yeni görev yerinize başlamanız lazım.. Ha böyle olmazsa ne olur? Mutemet sizin için ayrı bir maaş listesi hazırlar..(Bunu bizim ilçe mem.deki mutemet dedi..) Kararnameleri soran arkadaşlar artık elektronik ortamda gönderiliyor.. Dolayısıyla pztesi olmasa bile garanti salı gününden itibaren ilişik kesilebilir.. ben öyle yapmayı düşünüyorum..7 sinde de inşallah yeni görev yerime giriş yaparım..

2011 de tayin olduğumda 28 haziranda ilişik kesip 1 temmuzda göreve başlamıştım, temmuz maaşımı da 15 temmuzda yeni atandığım okulda normal şekilde aldım. kararnamede önümüzdeki dönem maaşının hangi kurumda hak edildiği belirtiliyo zaten. arada 3-5 gün boşluk olması sorun değil. ama tabi okullarda maaşlar ayın 8-9 u gibi muhasebeye gönderildiği için temmuzun ilk haftasında yeni okulda göreve başlamakta fayda var.

Habib hocam il nem e gitsem şuan alabilirmiyim.
Yoksa iilçeye gelmesini beklemek zorundamiyim.

EynelMefer' Alıntı:
Habib hocam il nem e gitsem şuan alabilirmiyim.
Yoksa iilçeye gelmesini beklemek zorundamiyim.
Sayın Hocam,

İlden ile uygulamalar değişebiliyor. Bizde yarın verecekler. Sizde nasıl olur bilemiyorum.

İyi çalışmalar.

Hocam bu ilişik kesme işlemi 1 gün içerisinde biter değil mi? Pazartesi bitirmem lazım, Salı uçağım var.

İlişik kesme işi belgeleri elden takip ederek en fazla 2 saatte bitirirsin. Memurları ve imza yetkili kişileri yerinde bulabilirsen tabi

peki yapılması gerekenler tam olarak nedir?
belediyeden Rayiç bdel filan diyordu müdür
şöförler odasından bir belge mi almak gerekiyor.
okuldan mı alacağız kararnameyi yoksa ilçe mi yapacak işlemleri?

Kararname size tebliğ edilir
Evraklarınız hazırlanır
Şoförler odasından rayiç bedel belgesini alırsınız
Evraklarınızla birlikte mal müdürlüğü ve ilçe meb'e gider imzalatırsınız..

Burada yetkili kişileri yerlerinde bulmak mesele...

peki mesela bugün ilişik kesilse 15 gün mehil müddetini kullanabilir miyiz?
öyle yaparsak maaşı hangi kurum yapar??
Yada ilişik kesme işini 5 inden sonra yapıp maaşı bulunduğumuz kurum mu yapmak zorunda??

Geri