kararsızım .....

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
rotasyondan dolayı karasızım
kurumumda 8. yılım benim rotasyoan ise 2 yıl daha var . puanım da 196 nisan 2015 itiberıyla
bu sene il içi mi istesem ya da 2 yılı mı beklesem ya da yönetmeliği kaldırırlar ümidiyle tercih etmesem mi. bir türlü karar veremedim. bazı arkadaşlar bu yönetmelik her yıl uygulanır diyor bazıları da 1 defaya mahsus yapılır diyorlar.ne karar vereceğimi bilemiyorum... sizlerin bu konudaki fikirleri nelerdir acaba paylaşabilirseniz sevinirim?

acele etmeyin, şu an kimse ne olacak bilmiyor. kafanıza takmayın, dönem sonunda salim kafayla karar verin.

kurumunuzdan memnun iseniz neden tayin isteyesiniz ki
puanınız çok iyi her sene güzel yerler de illa açılır
ne zaman isteseniz o zaman istediğiniz yere gidebilirsiniz bence...

196 puan :alkis: bu puanla korkma hocam.. İstediğin zaman istediğin yere gidersin.. Lakin daha 2 yılın varmış eğer kurulu bir düzenin varsa ki vardır bence vakti gelene kadar kıpırdama.. Neyin ne olacağı belli olamayan bir dünyada-ülkede yaşıyoruz.. Kim bilir belki de yürürlükteki yönetmelik değişir..

hocam bilmiyorum sizin okulda idare notunuza karışıyor mu .... bizim okulda geçen sene yaşanan bir not değiştirme olayıdan sonra memnun değilim. diğer bir husus da ilçe içi diğer okular da dolarsa o zaman il içi bir yere gönderirler diye endişem. çünkü buradan ev aldım... daha doğru düzdün oturmadan...tayin isteyeceğim...tayin istemek sorun değil başka bir ilçeye gidersin. asıl sorun ev taşıma bana ölümden beter geliyor... yoksa yolluğunu veriyorlar...

Benim 9. yılım, ben de kararsızım. İdare iyi ama bizim okul ilkokul oldu, müdür ortaokulu başka bir okula göndermeye çalıştı ama ilçe kabul etmedi. Bizi (ortaokulu) fazlalık olarak görüyorlar, ilkokul öğretmenleri bile açıkça söylüyor bunu. Bu yüzden soğudum okuldan. Bizim branşın bildiğimiz sıkıntıları yüzünden başka bir okula tayin istemek risk almak demek. Oof Oof.

karçiçeği' Alıntı:
hocam bilmiyorum sizin okulda idare notunuza karışıyor mu .... bizim okulda geçen sene yaşanan bir not değiştirme olayıdan sonra memnun değilim. diğer bir husus da ilçe içi diğer okular da dolarsa o zaman il içi bir yere gönderirler diye endişem. çünkü buradan ev aldım... daha doğru düzdün oturmadan...tayin isteyeceğim...tayin istemek sorun değil başka bir ilçeye gidersin. asıl sorun ev taşıma bana ölümden beter geliyor... yoksa yolluğunu veriyorlar...
..
hocam bu sene OLURSA GİDERİM modunda takıl. mecbur gitmem gerek diye düşünme ve sadece gitmek istediğin okulları yaz. çünkü okul dönüşümlerinden dolayı, malum ders durumlarından dolayı ortaokullarda 12 seneyi bırak 8 seneyi bile dolduran çok az kişidir. o yüzden fazla yer değiştirme olmaz.

karçiçeği' Alıntı:
O zaman ilçe içinde personel ve idaresi olarak hoşunuza giden bir kurum varsa bence bu il içi değiştirmede tayin isteyin. Hem not değiştirme isteme gafletinde bulunan idarecilerden kurtulmuş olursunuz hem de yeni aldığınız evinizde bir 8 yıl daha oturursunuz..

mecbur kalsanız bile 2 yılınız var.bu sene rahat olun.baktınız yönetmelik bu yıl ve seneye uygulanıyor.seneye çak il içini isteğin yere git derim.en az 1 yıl rahatsın tabi okulundan memnunsan

Geri