Kararsız kaldım

Kodla Büyü

iskender

Aktif Üye
Arkadaşlar dizüstü bilgisayar alacagım, Lenovo - Acer - Asus a bakıyorum genelde fiyatlar aynı seviye de , hangisini tavsiye edersiniz?

dizüstünü sevmeyen biri olarak önermiyorum ama içlerinde en iyisi asus hatta geçenlerde sitede bi arkadaş laptoplarla ilgili yapılan bir değerlendirmeyi vermişti diye hatırlıyorum en az arıza yapan dizüstü asusmuş...

bundan 2 hafta kadar öncede kuzenime sony vaio aldık bayağı ucuzlamış sanki onlara da bakabilirsiniz

En az arıza yapan ASUS olduğunu bende duydum özellik ve fiyat olarak en uygunu ASUS
1,5 yıldan beri sorunsuz kullanıyorum.

valla hocam çok kullandım ama toshiba tek geçerim....gerisi fısss
acer,msı,toshiba,exper,vestel kullandığım dizüstüler..

Asus N61VN280BD aldım 2 ay önce. Mükemmel bir dizüstü. Ses yok, ısınma yok, yavaşlama yok, kötü olan hiçbişi yok :D Multi-touch touchpad var vs.vs.vs. Ama biraz tuzlu tabi. Bir de Blue-ray okuyucu var.

bilo' Alıntı:
valla hocam çok kullandım ama toshiba tek geçerim....gerisi fısss
acer,msı,toshiba,exper,vestel kullandığım dizüstüler..

Hocam Toshiba aldıysanız sabah akşam dua edin de arıza yapmasın. Müşteri hizmetleri, distribütör iğrenç ötesi. Şikayetvar'ı bi okuyun derim. A200-1VL model almıştım 2 yıl önce. Eylülde teknik servise verdim. Daha dün alabildim parasını geriye. Yaşadıklarımı yazmakla bitiremem. Sayısız telefon görüşmeleri, tüketici hakları heyeti vs. vs. vs. Epey bir uğraştırdılar. Elektronik şans işi gerçi ama yine de yaşanan sorun oranı önemli bence.

iskender' Alıntı:
yuzuakyener' Alıntı:
Asus N61VN280BD aldım 2 ay önce. Mükemmel bir dizüstü. Ses yok, ısınma yok, yavaşlama yok, kötü olan hiçbişi yok :D Multi-touch touchpad var vs.vs.vs. Ama biraz tuzlu tabi. Bir de Blue-ray okuyucu var.
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/1077 ... 140dv.aspx
hocam bunu düşünüyorum ama işlemcisi düşük gibi geldi, nasıldır?
..
U tipi işlemciler çalışma frekansları düşürülerek pil ömründen kazanmak için dizayn edilmiş işlemcilerdir. Bu işlemcilerde 8 saate yakın pil ömrü almanız momkün. yaklaşık olarak t6600 performansı sergilediğini SATIŞ ELEMANLARI (teknosa, vatan ve darty de sordum) söylüyor.
..
Ben size aşağıdaki ürünü öneririm. bu aralar lenovoların fiyat / performans oranı şu aralar gayet iyi.
..
LENOVO Y550
Özellikler
İşlemci Teknolojisi ............: Intel® Core™ 2 Duo
İşlemci Ailesi ...................: Intel® Centrino®2 Islemci
İşlemci Numarası .............: P7450
İşlemci Hızı ......................: 2.13 GHz
İşlemci Bus Hızı ...............: 1066 MHz
İşlemci Ön Bellek .. ............: 3 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi ....: 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi ..............: DDR3
Sabit Disk Kapasitesi ..........: 320 GB
Ekran Kartı Hafızası .............: 1024 Mb
VGA Chipset Modeli .............: NVIDIA GT240 M
Ekran Boyu(inch) ...............: 15.6"
Monitör Tipi .......................: LED HD VibrantView
Maksimum Çözünürlük ........: 1366 x 768
Optik Sürücü .......................: DVD±RW Double Layer
Mobil Özellikler ..................: BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless, Yüz Tanıma
İşletim Sistemi ..................: Win 7 Home Premium Tr
Ağırlık ..........................: 2.8 KG
Ekran Kartı Tipi ..................: Paylaşımsız Hafıza
..
http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-5 ... I_ID=41582

İskender hocam ben her zaman Asus'tan yanayım. Çok sağlam makineler yapıyor adamlar. Diğer iki söylediğin markayı tavsiye etmiyorum açıkçası. Son gönderdiğin linkteki 1.4 sanki az gibi. Ekran kartıda düşük hocam. 1lik ekran kartı al ki PES 2011'i rahat oyna.:-) Biraz fazla para ver hocam 2-3 yıl kafan ağrımasın, bence.

Geri