ragyu' Alıntı:Bende yardım istiyorum arkadaşlar. Benim kardeşimde aynı dilimde (118bin). mf4 puan türünde.
Günlerdir araştırıyorum ama bazı bölümler hakkında bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı alursa çok sevinirim.
makina,endüstri,elektrik-elektronik,Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği,Raylı Sistemler Mühendisliği,yazılım mühendisliği, biyomühendislik hangisinin önü açık sizce?
15 bin...ernestososa' Alıntı:arkadaşlar bizler kaçıncı sıradan girmiştik böteye hatırlayan var mı
yıl 2001-2004 arasında çok yüksekti
ben 19 bin diye hatırlıyorum ama çok mu iyimserim
zulfikar1985' Alıntı:15 bin...ernestososa' Alıntı:arkadaşlar bizler kaçıncı sıradan girmiştik böteye hatırlayan var mı
ernestososa' Alıntı:zulfikar1985' Alıntı:15 bin...ernestososa' Alıntı:arkadaşlar bizler kaçıncı sıradan girmiştik böteye hatırlayan var mı
gerçek olamaz, bende böyle hatırlıyorum
vay be biz neymişiz ne olmuşuz
ernestososa' Alıntı:arkadaşlar bizler kaçıncı sıradan girmiştik böteye hatırlayan var mı
versace' Alıntı:KARDEŞINIZIN mezunuyetı elektrık yada elaktronık degılse bu alanları yazmayın. Deniz ulaştırma ilerisi için sıkıntılı cunku bır babanın denıze acılınca 9-10 ay eve gelemedıgını dusunun. raylı sıstemler gelecek vad edıyor. yazılım,makine, bıyomuhendıslık yada bıyomedıkal olabılır.
not: okuyacagı bolumu ıngılızce okursa ıyı olur cunku artık muhendıslıkte ıyı bır ıngılızce sart
en alta hemsırelık yaz garantı olsun
zulfikar1985' Alıntı:Soran değerli hocalarıma... Mühendislik tercih edilecekse temel mühendislikleri tercih edin derim... Biomedikal, mekatronik, bilgisayar v.s. uzak durun... Diplomasının bir değeri olsun en kötü ihtimal... Birde seçtiğiniz mesleğin uluslararası denk geldiği bir ismi mutlaka olsun... Mesela Bilgisayar Müh. = Computer engineer gibi...
versace' Alıntı:ernestososa' Alıntı:zulfikar1985' Alıntı:15 bin...ernestososa' Alıntı:arkadaşlar bizler kaçıncı sıradan girmiştik böteye hatırlayan var mı
gerçek olamaz, bende böyle hatırlıyorum
vay be biz neymişiz ne olmuşuz
98-99 da tef bilgisayar öğretmenliği mühendisliklerin önünde tıpla,diş hekimliği,eczacılıkla yarışır durumdaydı
benim girdiğim sene unv 3. en yuksek puanıydı