telefonunuzun ses kayıt kısmını açıp sube müdürü ile görüşmeye gidip ses kaydı alabilirsiniz. (izinsiz alınması sıkıntı yaratabilir. avukata danışın) daha sonra bunu kargo şirketindeki yetkililere dinletebilirsiniz. ya da bu konuşma yapılırken size şahitlik edecek birini yanınıza alarak konuşmayı gerçekleştirebilirsiniz. bu konuşmada yukarıdaki iddeaları tekrarlaması yeterli.
...
mahkemeden önce işinizi kargo firmasının genel merkezi ile çözmeyi deneyin.
adresinize ulaşmayan kargo sayısı kaç. farklı tarihlerdeki bu gelmeyen kargoların sayısı göze batacak kadar çok ise şikayetiniz dikkate alınacaktır.
...
adresinize yeni bir ürün sipariş ettirip. şubeye ulaştıktan sonraki süreci avukat / noter vb.. yetkili bir kişi ile bekleyebilirsiniz.
...[/quote]
maalesef evimizi gören kamera yok hocam, cevap yazmakta geciktim çünkü rahatsızdım biraz,genel müdürlük hiçbirşey yapmıyor şube müdürü benim genel müdürlükte tanıdığım var git istediğin yere şikayet et hiçbir sonuç alamayacaksın dedi ve 10 gündür 108 şikayetim olmasına rağmen hiçbir sonuç alamıyorum hakikaten de.6-7 tane kargo var hocam ama kargo şirketi hiçbirşey yapmıyor,gerekenler yapılacak diyip duruyorlar ancak[/quote]
..
KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİ (
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?Me ... XmlSearch=)
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN (
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2 ... 1128-1.htm)
yukarıdaki kanunları inceleyip bir avukatla konuşun hocam.
bu arada hizmeti alamadığınıza dair somut bir kanıt da edinmeye çalışın...[/quote]
somut kanıtım şubede yüzüme karşı söylediği sözler var,ayrıca gönderi kodlarım ve bilerek 3 gün şubede bekletip yalan bilgi ile iade olarak göndermesi var.yönetmelikleri de inceleyeceğim çok teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için[/quote]
..
hocam avukat ya da noter bir tanıdığınız varsa durumu paylaşın. Kargo teslim etmeme olayını nasıl TUTANAKLA TESPİT ETTİREBİLECEĞİNİZİ öğrenin derim. Söz uçar yazı kalır demişler. Adam söylediği sözleri inkar edebilir... Yine ürünün şubede beklediğini siz biliyorsunuz ama şubeye göre GELDİLER ve SİZ EVDE YOKTUNUZ...[/quote]
hocam aynen geldik diyorlar ama yalan söylüyorlar annem sürekli evde,hocam şikayet kayıtlarım ve sistemde yazılan bilgiler var,adrese çıkılmadığı zaten sistemden belli oluyor,dediğiniz gibi adresime gelinmediğini TUTANAK ile tespit ettirmem gerekiyor. ilginize çok teşekkürler hocam teşekkür ederim.paramızla rezil oluyoruz benim zoruma giden bu,hem hakarete uğra hem dövmeye çalışmalar hem kargoların teslim ettirilmemesi,çalışanların önünde rezil edilmem de cabası.