SogukSabah' Alıntı:Çok uzun yıllar birlikte yaşamayı başarabilmiş iki ton ton nine ve dede, Bu yaşta da kavga edecek birşeyler bulmuşlar, tartışmışlar, ikiside bankın bir kenarına çekilip yaşadıkları tartışmanın etkisini yaşıyorlar, Ninem Eşini üzdüğü için buruk, mahcup, içine kapanmış; Dedemse kızmış, sinirlenmiş ama hala o sevdiği eşini düşünüyor. Yağan yağmurda sevdiğinin ıslanmasındansa yağmurun o kel kafasına, ağrıyan omuzlarına yağmasına aldırış etmiyor.
marasliyim' Alıntı:Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN" Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş :quote]
çok kötüsünüz hocam :lol: dedenizde kötüymüş ayrıca :lol:
:+1:marasliyim' Alıntı:Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN" Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş
uhaha:
uhaha:
mükemmel hocam,mutlu112' Alıntı:Erkekeler küs olsa bile dogru olanı yapar![]()
marasliyim' Alıntı:Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN" Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş
uhaha:
uhaha:
hocam sadece şaka amaçlı kırılmadınız inşaallahemel2710' Alıntı:marasliyim' Alıntı:Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN" Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş :quote]
çok kötüsünüz hocam :lol: dedenizde kötüymüş ayrıca :lol:
hbasdereli' Alıntı:''Hastalanıp başıma bela olmasın'' demiş olabilir.
:++: :alkis:timsahsovalye' Alıntı:yıldırımın düşeceği yeri ayarlıyor..
turkuaz45' Alıntı:o hastalanıp ben ona bakacağıma, ben hastalanayım o bana baksın demiş![]()
Farklı bir bakış ...Srebrenitsa' Alıntı:Bir bakış açısı:
Küskünlük yüzünden ikisine de yetebilecek şemsiye, sadece birine fayda sağlamış.
bence bu emekli maaşıyla ilaç parası doktor parası muayene fark ücreti flan derken zaten para yok demeye getiriyor :mrgreen: yada "ulan şimdi buda giderse kadın programlarına kim çıkacakta bidaha hanım bulacak 2-3 sene daha idare edeydi iyiydi" de olabilir :mrgreen: ama bence şimdi evde bana niye şemsiyeyi tutmadın orda gözü körolmayasice der dırdır eder başımın etini yer diyede olabilüühbasdereli' Alıntı:''Hastalanıp başıma bela olmasın'' demiş olabilir.
helal olsun hocam çok güzel yazmışsın, vallaha tebrikler.SogukSabah' Alıntı:Çok uzun yıllar birlikte yaşamayı başarabilmiş iki ton ton nine ve dede, Bu yaşta da kavga edecek birşeyler bulmuşlar, tartışmışlar, ikiside bankın bir kenarına çekilip yaşadıkları tartışmanın etkisini yaşıyorlar, Ninem Eşini üzdüğü için buruk, mahcup, içine kapanmış; Dedemse kızmış, sinirlenmiş ama hala o sevdiği eşini düşünüyor. Yağan yağmurda sevdiğinin ıslanmasındansa yağmurun o kel kafasına, ağrıyan omuzlarına yağmasına aldırış etmiyor.
:+1: :+1:mutlu112' Alıntı:Erkekeler küs olsa bile dogru olanı yapar![]()
farklı ve güzel bir bakış. :+1:siyanur86' Alıntı:Farklı bir bakış ...Srebrenitsa' Alıntı:Bir bakış açısı:
Küskünlük yüzünden ikisine de yetebilecek şemsiye, sadece birine fayda sağlamış.