Karpesky Antivirus & internet security 2010-2011 Resimli Anl

Kodla Büyü
Denemenize gerek yok; güncellemenin ardından lisansı bloke ediyor. Zaten eğer böyle bir yöntem olsa kaspersky mali krize girer karspersky den de kimseye hayır gelmezdi.
Böyle şeylerle uğraşmaktansa 3 kişi ortaklaşa 3 lü lisans alsa kişi başı 25$'a 1 sene paşa paşa kullanılır.

senjizu' Alıntı:
Denemenize gerek yok; güncellemenin ardından lisansı bloke ediyor. Zaten eğer böyle bir yöntem olsa kaspersky mali krize girer karspersky den de kimseye hayır gelmezdi.
Böyle şeylerle uğraşmaktansa 3 kişi ortaklaşa 3 lü lisans alsa kişi başı 25$'a 1 sene paşa paşa kullanılır.
İşte bu bana mantıklı gelmiyor hocam. 25 $ a aldığım bir program neden bir sene sonra çöp olsun? 2-3 sene olsa anlarım ama 1 sene çok kısa ve o para için anlamsız.

sekocam' Alıntı:
senjizu' Alıntı:
İşte bu bana mantıklı gelmiyor hocam. 25 $ a aldığım bir program neden bir sene sonra çöp olsun? 2-3 sene olsa anlarım ama 1 sene çok kısa ve o para için anlamsız.

Sayın hocam, tek makina kullananlar için bunu öneriyorum. Her geçen gün daha fazla ve garip garip virüsler türüyor ve hiçbirimizin kabetmeyi göze alacağı datası yoktur sanırım. piyasada belli başlı 3-4 marka var antivirüs için. Bunlardan biri, 25$+kdv ye 1 yıllıkta olsa alınabilir. C_r_a_c_k ya da f_i_x li antivirüslerin yol açtığı sıkıntılar bariz biçimde yüksek düzeylerdedir. Benim aktif olarak kullandığım 3 makina var. (ev masaüstü-okul masaüstü-laptop) bunları aynı sıklıkta kullanıyorum. 3 lisans almam lazım ama bu ücret bana yüksek geliyor. onun yerine büyük antivirüs üreticilerinin ürünlerinin 1'er aylık deneme sürümlerini sırayla kullanıyorum. Yılda 1 kez de makinalarımı performans açısından formatlıyorum. Bu 3 makinaya da aynı anda aynı antivirüsü kurmuyorum. farklı olanlardan kuruyorum ki, dosyalarımı taşırken birinden kaçan öbüründen kaçamasın diye.(malesef en iyisi diyebileceğimiz bir antivirüs yok) Sonuç olarak tek makinam olsaydı kesinlikle lisanlı bir antivirüs kullanırdım. Hiçbir şekilde c_ra_ck lı ve f_ix li bir antivürüs kullanmayı tasvip etmiyorum. Ha, işimiz gereği bunların bazılarını test ediyorum (bu başlıkta paylaşılan dahil) tabiki bu 3 makina haricindeki test makinamda.

senjizu arkadaşımıza katılıyorum.Ancak 2 arkadaş 5 kişilik paket için teklif ettik öğretmen arkadaşlara ancak millet param gitmesin hesabında.Hem yasal olmak hemde güvende olmak bazıları için çok önem arz etmiyor

cebit'den 2şer 3er aylık antivirus eşanntiyon alsamda kasper in yerini tutmaz sağoln paylaşım için.

Kasperi ben biyerden uyguna aldım. 50 dolara 3 pc 1 yıl. Çatır çatır kullanıyorum krek felan değil xxx-xxx-xxx şeklinde key.

tanesi 17 doılara geliyor aşağı yukarı :) bence kaspere değer helali hoş olsun.

Geri