Kartal/Maltepe İl İçi Yer Değiştirmeyi düşünenler var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar 96 puanım var ve yer değiştirmeyi düşünüyorum. İstanbul kartal/maltepe/pendik/kadıköy bölgesinde il içi yer değiştirmeyi düşünenler burada puanlarını ve varsa okullar hakkında bilgilerini paylaşırlarsa herhalde tercihler için büyük kolaylık olur.

kadrom ortaokulda, dönüşümler sonrasında anadolu lisesi olan okulları ve ticaret liselerini tercih edebiliyor muyuz?

kartal yakacıktayım pendik kurtköye tayin istemeyi düşünüyorum bana yakın okul bulabilirsem. 96 puan bende de var:)

namaldish' Alıntı:
kartal yakacıktayım pendik kurtköye tayin istemeyi düşünüyorum bana yakın okul bulabilirsem. 96 puan bende de var:)

hocam aynı puandayız, ben kartal maltepe bilgim var ama pendik pek yok, senin kartal okulları hakkında bilgin var mı? kartal saffet simavi, kartal imam hatip ortaokulu, maltepe ibb barbaros hayrettin paşa, maltepe atilla uras anadolu lisesi okullarını bilen var mı? bts var mı? okulun profili nasıl?

zodiac' Alıntı:
namaldish' Alıntı:

hocam aynı puandayız, ben kartal maltepe bilgim var ama pendik pek yok, senin kartal okulları hakkında bilgin var mı? kartal saffet simavi, kartal imam hatip ortaokulu, maltepe ibb barbaros hayrettin paşa, maltepe atilla uras anadolu lisesi okullarını bilen var mı? bts var mı? okulun profili nasıl?

saydığın okullarla ilgili pek bilgim yok ama okulları arayıp sorabilirsiniz.

Geri