Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasım ayında ek ders ortak sınavlardan birine girdim. Toplam ek dersim idare tarafından 76 saat olarak gözüküyor. Sizlerin Kaç? (BTR olarak görevliyim.)
eğer bir sınava girmişsen 76+5=81 saat,
eğer iki sınav girmişsen 76+5+5=86 saat,
hiç girmemişsen 76
sınava girdiğin gün görevli izinli sayıldığın için o gün derse girmiş gibi işlem yapılır, sınav görevine ek alırsın... (hizmet içi eğitim kursunua gittiğinizde ekdersinizi yine tam alırsınız)
okullara yazı gönderildi, okuma yazma bilmeyen, devletten çok devletçi olan müdürlerimiz sağolsun...
hocam bizim ekim ayının son 4 gününü kaıma devrediyorlar, hafta bütünlüğünden dolayı.
o yüzden bizde kasım 5 hafta (eskişehir)
yok sizde durum böyle değilse: 4 hafta birde cuma günü var yani 76 saat BTR olmandan 5 saatte sınav görevi için yani 81 saat olması gerekir.
hafta bütünlüğü var ise 5*18 = 90 +5 =95 saat olması gerekir.
habib hocam da paylaşmıştı ama eğer buradaki haber gerçekleşirse o ek dersler birden değişir hocam
tek gün görev alanlar 10 saat fazla, 2 gün görev alanlar 20 saat fazla ek ders alır.
Siteyle alakam yoktur kendim kullanıyorum. Sonuç amacım reklam felan değil. Her girdiğimde siteye bu türden mesajlar görmek önemli olabilecek mesajları kaçırmamıza sebep oluyor. Saygılar.