Kasım Ayı Ek Dersi 2013???

Kodla Büyü

EnTRoPi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kasım ayında ek ders ortak sınavlardan birine girdim. Toplam ek dersim idare tarafından 76 saat olarak gözüküyor. Sizlerin Kaç? (BTR olarak görevliyim.)

eğer bir sınava girmişsen 76+5=81 saat,
eğer iki sınav girmişsen 76+5+5=86 saat,
hiç girmemişsen 76
sınava girdiğin gün görevli izinli sayıldığın için o gün derse girmiş gibi işlem yapılır, sınav görevine ek alırsın... (hizmet içi eğitim kursunua gittiğinizde ekdersinizi yine tam alırsınız)
okullara yazı gönderildi, okuma yazma bilmeyen, devletten çok devletçi olan müdürlerimiz sağolsun...

hocam bizim ekim ayının son 4 gününü kaıma devrediyorlar, hafta bütünlüğünden dolayı.
o yüzden bizde kasım 5 hafta (eskişehir)
yok sizde durum böyle değilse: 4 hafta birde cuma günü var yani 76 saat BTR olmandan 5 saatte sınav görevi için yani 81 saat olması gerekir.
hafta bütünlüğü var ise 5*18 = 90 +5 =95 saat olması gerekir.

Hocam TEOG sınavının ek dersi ayrı bir evrakta yapılıyor. Ekders çizelgesinde görmemeniz normal. En azından bizim okulda böyle.

zzeytinci' Alıntı:
Hocam TEOG sınavının ek dersi ayrı bir evrakta yapılıyor. Ekders çizelgesinde görmemeniz normal. En azından bizim okulda böyle.

Toplamda en az 81 saat olması gerekiyor yani.

Teşekkürler...

13.11.2013 tarih ve 3355336 sayılı sınav görevlilerinin ücretleri konlu YEĞİTEK yazısı

BTR'yim. Sınav filan yok. toplamda galiba 75 saat ediyor. 644,5 tl yatmış. bir problem var mı ? aynı durumda olan arkadaşlara ne kadar yattı acaba?

30 saat dersim var sınıfım var 2 sınava girdim 800 tl yattı bende fazla diyorum ama sorun yok dediler...

742 yatmıs bana da bu fazla geldi.idare sınav ücretlrinin diğer ay yatacağını söylemişti.Sınav ücreti olmadan nasl bu kadar alabiliyorum anlamadım

Gelir vergisinde 100 de 20 ye giriyormuşuz. yani öğrendim. ozkansoft oyle diyor. teşekkürler cepola

banada 792 yatmış biraz fazla geldi extradan 5 saat sınav görevi vardı sadece diğer aydan artan gün mü oldu acep ?

Geri