Kasım ayı ekdersi

Kodla Büyü

taner2309

Aktif Üye
arkadaşlar bu ay ek dersim az yatmış ama idareciler doğru hesaplamışlar.Anlamadık gitti yıl sonuna özel bi vergi mi var?
145 saat gündüz
50 saat gece
normalde 1579,00 Tl yatması gerekir.Bana 1445 TL yatmış.
Bu arada vergi diliim %20.Kasım ayı vergi toplamım da 21000 TL.yani kesinlikle %27 ye girmedim.

Re: Aralık ayı ekdersi

hasanemre' Alıntı:
o kadar saat hiç görmediğim için birşey diyemeyeceğim. her an öğretmenlik yapıyorsunuz galiba :D hafta 168 saat 195 saat ek ders nasıl oluyor hocam. teknik öğretmensiniz anlaşılan hocam

:) Aynen... Arkadaşın gecesi gündüzü kalmamış Maaşallah...

hocam belli bir saatin üzerinde ek ders alınamıyor biliyorum belki ona takılmışsınızdır. bir sınırlama var

Hocam Başlık Kasım Ek Ders Olması gerekiyor sanırım :) ALLAH bereket versin bizde vergi sıkıntısı yoktu hocam bi daha hesaplattır bence.

xyuxexesx' Alıntı:
Hocam Başlık Kasım Ek Ders Olması gerekiyor sanırım :) ALLAH bereket versin bizde vergi sıkıntısı yoktu hocam bi daha hesaplattır bence.
haklısın hocam yanlış yazmışım :oops:

Hocam aynı durum bizim okulda da mevcut..banada 192 saat karşılığı 1500 kusur yatması gerekirken 1400 yatmış....incelediğimizde vergi matrahı 20000 civarı olan herkesden fazla kesinti oldugunu gördük hesap yapınca tam % 27 ye denk geliyor kesinti.......ancak 25000 üzeri vergi matrahı için %27 olması lazım yani bir hata var....mal müdürlüğü ile konusacaklar düzelmezse dilekçe ile başvuracaz artık yaklaşık 100-150 lira arası bi kesinti olmuş fazla......

Vayy arkadaş maaş kadar ek ders, bi an kıskandım, sonra durup düşündüm o kadar derse girsem ne hale gelirim diye kıskanmaktan vazgeçtim. :D

Aralık ayı Ek ders i değil Maaşı diye başlık atın hocam :D
bende 130 ek ders alıcam kesseler kesseler en kötü 100 alırım Allah bereket versin :puhaha:

hocam sanırım %27 gelir vergisinin başlangıcını 20000 tl olarak girmişler bu işde ankaradan hallolur zira sistem ortak ve ordan yapılandırılıyor....

hocam cahilliğimizi bahışlayın ama 192 saat ekders nasıl oluyor çok merak ettim yanlış anlamayın gerçekten merak kinaye yok, nasıl olduğunu açıklarmısnız eğer zor gelmezse genel kültürümüz artsın, birisi sorarsa açıklamaya çalışalım

şimdi sayın hocam açıklayayım haftada
29 saat gündüz + 8 saat açık lise+ 6 saat satranç egzersiz=43 saat..

aslında acık lise yada gece ücreti 10 saat oluyor yani 2 saat eksik var:)))))
bu ayda 4 haftadan azcık fazla olunca buluyoz o sayıyı..umarım genel kültürünüz artmıştır...Allah daha çoğunu sizlere versin.....

ferdi' Alıntı:
hocam görgüsüzlük yapmayalım lütf.şükret! :-1:
Görgüsüzlük de neymiş, çalışan emeğin karşılığını istiyor. Ne garip yerlerden vurmaya çalışılıyor :x

merak etmeyin hocam koordinatörlük var orda işletmelere fabrikalara gidiyoruz hep derslerde değiliz yani...

bu %27 sorununu yaşayan başka arkadaşlar varmı....ana konudan duygusal konulara saptik....:))))

maaş, pardon ek ders :)
115 gündüz 70 gece= 1524TL bu zamana kadar aldığım en yüksek rakamlardan:)
allah bin bereket versin hepimize.

BBNET
Geri