Bilgisayarlarımız Exper marka 512 ram ve celeron işlemci 3,5 yıllık.Garanti süreleri yeni doldu.Bugün bütün pcler çalışıyordu.Sürekli elektrikler gidip geldi.Daha sonra çalışan 2 tane bilgisayarımız sıra ile mavi ekran hatası verdi.İki bilgisayarı açıldıktan sonra güvenlik kartı ile ilgili görüntü geldikten sonra pc ile ilgili yazılar da geldikten sonra pcler siyah ekranda kalıyor.Bir tanesinde siyah ekran,diğerinde de siyah ekran var ama tek farkı sol köşesinde imlec yanıp sönüyor.
Pclerle biosa giriliyor.Kasalar çalışıyor.İkisin ekranındaki ışıklar sürekli yanıyor.Bir tanesi güvenli modda hiç açılmıyor aynı siyah ekranda kalıyor.Diğeri güvenli mod kısmı geliyor.Güvenli modda başlat dediğimde kısa zaman sonra mavi ekran hatası veriyor.Şimdiye kadar hiç bir pcnin kasasını açmadım.Sizlerden destek ve öneri bekliyorum.
Hemen de gidipde bilgisayarcıya vermek istemiyorum.Belki de bizim yapabileceğimiz bir şeydir.Biz de bunun için varız zaten .Saygılarımla....
Pclerle biosa giriliyor.Kasalar çalışıyor.İkisin ekranındaki ışıklar sürekli yanıyor.Bir tanesi güvenli modda hiç açılmıyor aynı siyah ekranda kalıyor.Diğeri güvenli mod kısmı geliyor.Güvenli modda başlat dediğimde kısa zaman sonra mavi ekran hatası veriyor.Şimdiye kadar hiç bir pcnin kasasını açmadım.Sizlerden destek ve öneri bekliyorum.
Hemen de gidipde bilgisayarcıya vermek istemiyorum.Belki de bizim yapabileceğimiz bir şeydir.Biz de bunun için varız zaten .Saygılarımla....