Kasa sorunu

Kodla Büyü

hersia

Üye
Merhaba arkadaşlar okullar başladı malum ne yazık ki yazın bıraktığım gibi bilgisayar labını bulamıyorum bu sene gene halk eğitim kursları yüzünden 3 bilgisayarım sorunlu 3. de de aynı sorun kasada sadece yeşil ışık yanıyor kırmızı ışık yanmıyor monitörün ışığı yanıyor fakat ekran siyah iç bir şey gelmiyor. Daha önce bu konuda sıkıntı yaşayıp sorunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yapacağımı şaşırdım:(

hocam kasann güç kablosunu çıkar tekrar tak. görüntü gelmezse ekran kartını çıkar tak.görüntü gelmezse birkaçkere bu işlemi tekrarla. ben her zaman aynı problemle karşılaşıyorum. hiçbir zamanda ramleri kontrol etmedim.

arkadaşlar bt sınıfımdaki bir bilgisayar monitor siyah eski emes dos gibi imleç yanıyor. bu konuda yardım ederseniz sevinirim

ttalan46' Alıntı:
hocam kasann güç kablosunu çıkar tekrar tak. görüntü gelmezse ekran kartını çıkar tak.görüntü gelmezse birkaçkere bu işlemi tekrarla. ben her zaman aynı problemle karşılaşıyorum. hiçbir zamanda ramleri kontrol etmedim.

hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum iki bilgisayarım açılmıyo aynı şekilde kırmızı ışık yani yanıp sönen ama biz de yanmayan ışık hard disk ışığı değil mi? bi de kasadan ses geliyo yani normal bir çalışma sesi. ramden kaynaklansa ya da ekran kartından bib uyarı sesi gelmez mi lanet bi durum. hiç bişe yapamıyorum. yardımcı olursanız ben de sevinirim.

hersia' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar okullar başladı malum ne yazık ki yazın bıraktığım gibi bilgisayar labını bulamıyorum bu sene gene halk eğitim kursları yüzünden 3 bilgisayarım sorunlu 3. de de aynı sorun kasada sadece yeşil ışık yanıyor kırmızı ışık yanmıyor monitörün ışığı yanıyor fakat ekran siyah iç bir şey gelmiyor. Daha önce bu konuda sıkıntı yaşayıp sorunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yapacağımı şaşırdım:(
Hocam BT sınıfını temizlerken benimde bir bilgisayarımda görüntü yok.arın RAM ya da güç kablposunu bakayım olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun mı?
AMİN

Hocam BT sınıfını temizlerken benimde bir bilgisayarımda görüntü yok.arın RAM ya da güç kablposunu bakayım olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun mı?
AMİN
amin valla hocam her gün bi bilgisayarda sorun çıkıyo. lanet bu formatörlük de öğretmenlik de:(

hersia' Alıntı:

hocam bilgisayarın içini bi temizleyin derim. bende de vardı aynı sorun açtım bilgisayarları toz değil artık ince kum çıktı resmen içinden. hava kompresörü yoktu elektrik süpürgesiyle temizledim içini valla canavar gibi çalışıyor şimdi. Tavsiye ederim. :+1:

Geri