Kasa Takıp Çıkarmaktan Anlayanlar?

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Hocalarım kasanın power ve reset tuşunun olduğu yerden gelen yığınla kablolar var ya işte onları anakartta nereye takacağımı bulamadım. Yardım edebilecek olan? Resimli falan gösterebilecek olan hocam var mı? Daha doğrusu taktığımı sanıyorum ama ne power tuşuna basınca bios'un BİP sesi geliyor ne de ekrana görüntü geliyor.

anakart marka ve modeline göre değişir... kullanım kılavuzunda veya anakart üzerinde yazıyordur..

power sw yazan yere yine üzerinde pwr ya da power yazan kabloyu takın. Bu işin kolayı anakart modelinin çizimini incelemektir.

schumix' Alıntı:
anakart marka ve modeline göre değişir... kullanım kılavuzunda veya anakart üzerinde yazıyordur..
Hocam şu 4'lü pinleri nereye nasıl takacağımı bilemedim. Anakart sis marka.

yasarsahbaz' Alıntı:
Hocalarım kasanın power reset tuşunun olduğu yerden gelen yığınla kablolar var ya işte onları anakartta nereye takacağımı bulamadım. Yardım edebilecek olan? Resimli falan gösterebilecek olan hocam var mı? Daha doğrusu taktığımı sanıyorum ama ne power tuşuna basınca bios'un BİP sesi geliyor ne de ekrana görüntü geliyor.
..
pardon mesleği öğenebilirmiyim :?:

İnternete kısıtlı süreyle bağlandığım için en hızlı cevapları almak istedim. Yardımcı olan iyi niyetli hocalarıma teşekkürler. Sadece şu bip gelmesi sesi ve ekran görüntüsü olmayınca kablolamada sorun var diye düşündüm. Teşekkürler.

Geri